Διαφήμιση
Πέμπτη, 28 Φεβρουάριος 2008 20:28

H High End Systems παρουσίασε το DL.3

Το νέο DL.3 (digital automated lighting fixture) ενσωματώνει έναν ολοκληρωμένο media server και υποστηρίζει μια σειρά αναβαθμισμένων δυνατοτήτων προβολής εικόνας, μαζί με δεκάδες νέες λειτουργίες σύμφωνα με την εταιρία. Το DL.3 είναι εφοδιασμένο με LCD projector τριών πάνελ, φωτεινότητας 6500 lumen. Οσον αφορά το λόγο αντίθεσης, αυτός ανέρχεται στα επίπεδα του 2000:1, ενώ το νέο οπτικό σύστημα και οι αναβαθμισμένοι φακοί εξασφαλίζουν υψηλό επίπεδο προβολής. Το DL.3 διαθέτει επίσης νέες θύρες εισόδου / εξόδου τύπου SDI προκειμένου να καλύψει μια ευρύτερη γκάμα εφαρμογών και φορμά.
Στα ατού της μονάδας περιλαμβάνονται η δυνατότητα κάθετης μετατόπισης του φακού και φυσικά ρύθμιση της τραπεζοειδούς παραμόρφωσης, λειτουργίες που ελέγχονται μέσω πρωτοκόλλου DMX. Επιπλέον, το DL.3 υποστηρίζει λογισμικό σύστημα διευρυμένων λειτουργιών, με αποτέλεσμα να υποστηρίζει λειτουργίες όπως το Collage Generator, που επιτρέπει τη δημιουργία ενιαίας εικόνας (ή πανοραμικής κάθετης, οριζόντιας ή κεντρικής σύνθεσης) από πολλές μονάδες DL.3 που δύνανται να ελεγχθούν μέσω φωτιστικής κονσόλας.
Το DL.3 θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην επερχόμενη Prolight + Sound και αποτελεί τη ναυαρχίδα της 4ης γενιάς ψηφιακών φωτιστικών προϊόντων της HES, στην οποία ανήκουν επίσης τα μοντέλα Orbital Head, Axon Media Server και DL.2 digital light.

Επαφή
Telmaco, τηλ.: 210-68.74.100, www.telmaco.gr
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση