Διαφήμιση
Δευτέρα, 07 Ιανουάριος 2008 12:41

H High End Systems έλαμψε στη Junior Eurovision

Η κυρίαρχη θεματική ενότητα στη φετινή Junior Eurovision Song Contest 2007, είχε τίτλο «Make a Splash!» και συμμετείχαν σ’ αυτήν εκκολαπτόμενοι καλλιτέχνες, ηλικίας από 10 έως 15 ετών, από 17 ευρωπαϊκές χώρες. Ο διαγωνισμός που διεξάγεται για 5η συνεχή χρονιά, διοργανώνεται από την European Broadcast Union (EBU), που ως γνωστόν διοργανώνει εδώ και δεκαετίες την αυθεντική Eurovision.
Χάρι στο φετινό θεματικό concept (Make a Splash!) σε κάθε τμήμα της σκηνής βρίσκονταν τοποθετημένες οθόνες οι οποίες πρόβαλλαν νερό και εικόνες από υγρό στοιχείο, ενώ είχαν κατασκευαστεί ειδικοί καταρράκτες και λίμνες, στις οποίες κατέληγε η τεχνητή βροχή που έπεφτε από την οροφή του σταδίου.
Οι οθόνες που πρόβαλλαν εικόνες από το υδάτινο στοιχείο ήταν συνολικά 5 και καθεμιά τους είχε ύψος 8 μέτρα.
Οσο για τον τομέα του φωτισμού, ο Lighting designer Henk-Jan van Beek χρησιμοποίησε ένα συνδυασμό LED, μαζί με κινούμενες κεφαλές και συμβατικά φωτιστικά σώματα σε κυκλική διάταξη, προκειμένου ν’ αναδείξει περαιτέρω το υδάτινο στοιχείο και κυρίως τους λιλιπούτειους πρωταγωνιστές. Σημειωτέον ότι όλες οι τράσες είχαν καλυφθεί εξ’ ολοκλήρου από λευκή μουσελίνα, προσδίδοντας έτσι ένα ιδιαίτερα ‘καθαρό’ look σε όλο το show.
Ολο το φωτιστικό εξοπλισμό για τις ανάγκες του show προμήθευσε η Flashlight και σ’ αυτόν περιλαμβάνονταν 33 Showguns της High End Systems και 90 Studio Commands.

Επαφή
Telmaco, www.telmaco.gr, www.highend.com
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση