Διαφήμιση
Δευτέρα, 03 Δεκέμβριος 2007 13:00

Πρεμιέρα για το νέο Phantom 30 της G-LEC

Η έκθεση του Ορλάντο, η περίφημη LDI (2007) αποτέλεσε πρόσφορο έδαφος για πολλές πρωτιές, νέες παρουσίες και αποκαλύψεις από πολλές εταιρίες. Μια τέτοια ήταν και η γνωστή μας G-LEC, η οποία παρουσίασε το ολοκαίνουργιο Phantom 30, το οποίο διαθέτει 4 φορές μεγαλύτερη ανάλυση σε σχέση με το πρώτο Phantom (ουσιαστικά πρόκειται για το υψηλότερης ανάλυσης πάνελ που έχει κατασκευαστεί έως τώρα από την εταιρία), ενώ παράλληλα υποστηρίζει την απαιτούμενη διαφάνεια, φωτεινότητα και αξιοπιστία για χρήση indoors και outdoors ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.
Πιο συγκεκριμένα, το νέο G-LEC παράγεται σε frames των 945mm x 960mm, καθένα εκ των οποίων περιλαμβάνει 32 x 32 ultra bright LED pixels διαμέτρου 1¼ της ίντσας (30mm)
Οσο για το original Phantom, με το pitch των 2,5 ιντσών (60mm), αυτό μετονομάστηκε σε Phantom 60 και πλέον μπορεί να μιξαριστεί ή καλύτερα να ματσαριστεί με το νεότερο Phantom 30 για τη δημιουργία διάφορων εφαρμογών ανάλογα με το επιθυμητό επίπεδο ανάλυσης του κάθε project.

Και τα δυο πάντως χρησιμοποιούν την ψηφιακή οπτική τεχνολογία μεταφοράς δεδομένων της G-LEC για απόλυτο έλεγχο των εικόνων που προβάλλονται, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι το σύστημα πλέον υποστηρίζει μεγαλύτερες και ακόμα πιο ευέλικτες και απαιτητικές εφαρμογές εγκατάστασης. Οσο για το βάρος του νέου Phantom 30, αυτό είναι μόλις 8 κιλά (ανά πάνελ), ενώ το ισχυρότερο λογισμικό ελέγχου υποστηρίζει τη δυνατότητα οδήγησης γραφικών μέσα από 4 διαφορετικά πρωτόκολλα όπως DMX512, MIDI, SMPTE πηγές αλλά και στάνταρ video εισόδους.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο.

Επαφή
Division, www.division.tv, www.g-lec.com
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση