Διαφήμιση
Τετάρτη, 21 Νοέμβριος 2007 19:31

Οι Take That περιοδεύουν με Clay Paky

Φυσικά η Ελλάδα δεν συμπεριλαμβάνεται σ’ αυτές...Στο θέμα μας τώρα, ο LD του συγκροτήματος Simon Tutchner επέλεξε να χρησιμοποιήσει περί τις 160 κινούμενες κεφαλές εκ των οποίων οι 68 είναι Clay Paky Alpha Spot HPE 1200 και οι 40 Alpha Profile 1200. Τα φωτιστικά σώματα έχουν προμηθευτεί από την PRG Europe.
Οσο για τον Simon Tutchner αυτός εξηγεί ότι τα επέλεξε για τα εξαιρετικά τους γραφικά εφέ και για τη φωτεινότητά τους, ενώ εξήγησε ότι είχε περιορισμένο χρόνο στη διάθεσή του για να προετοιμάσει το φωτιστικό κομμάτι του show γι’ αυτό και επέλεξε κάτι που αποδεδειγμένα θα κάλυπτε τις ανάγκες του. Ετσι επέλεξε τα Alpha διότι μπορούν να δημιουργήσουν εφέ τα οποία που θα ‘έγραφαν’ στα ‘δύσκολα’ σκηνικά που απαρτίζονται από μια τεράστια κουρτίνα και 7 τεραστίων διαστάσεων LED video-walls, στα οποία προβάλλονται κινούμενες εικόνες και close-ups των 4 τραγουδιστών.

Τα Αlpha Spot HPE και τα Alpha Profile 1200s έχουν εγκατασταθεί σε τρία επίπεδα, δυο εκ των οποίων βρίσκονται στο background ενώ το τρίτο βρίσκεται στη μέση περίπου του ακροατηρίου και έχει κυκλική διάταξη. Ουσιαστικά λοιπόν, όπως αντιλαμβάνεστε και από τη διάταξη, τα HPE χρησιμοποιούνται ως front και angle πηγές φωτισμού, ενώ τα Profile αναλαμβάνουν χρέη οπίσθιων φωτιστικών σωμάτων.

Επαφή
Omikron Control, τηλ. 210 – 33 02 095, www.claypaky.it
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση