Διαφήμιση
Τετάρτη, 14 Νοέμβριος 2007 22:18

Ντεμπούτο για την Ion της ETC στην LDI 2007

Οι επισκέπτες της LDI είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα φωτιστική κονσόλα της ETC. Η Ion, για την οποία ο λόγος, αποτελεί την πλέον πρόσφατη προσθήκη στο οπλοστάσιο της ETC αποτελώντας ουσιαστικά μια μικρότερου φορμά Εοn, καθώς έχει πλάτος μόλις 48cm. Οπως και η Eon έτσι και η Ion έχει σχεδιαστεί για να καλύψει σε επίπεδο χειρισμού και δυνατοτήτων όλες τις σύγχρονες φωτιστικές ανάγκες, καλύπτοντας τις απαιτήσεις ακόμα και των πλέον ‘δύσκολων’ light designer, αλλά και εφαρμογών.
Οσον αφορά τα επιμέρους μοντέλα, η Ion διατίθεται σε 3 εκδόσεις, 1000, 1500 και 2000 channel/output. Η κονσόλα ενσωματώνει LCD οθόνη για softkeys, ενώ στην κυρίως επιφάνειά της δεσπόζει ένα ζεύγος fader που εκτελεί χρέη master playback, καθώς και οι διακόπτες grand master και blackout.
Ωστόσο, εφόσον το επιθυμείτε, η κονσόλα υποστηρίζει σημαντικές δυνατότητες επεκτασιμότητας των λειτουργιών της, καθώς μπορείτε να συνδέσετε προαιρετικά έως και 6 USB fader wings για 240 επιπλέον faders (playbacks ή submasters) με paging controls.
Η κονσόλα δύναται να χρησιμοποιηθεί είτε αυτόνομα είτε σε δίκτυο, συνεργαζόμενη με τρεις ακόμα συσκευές Ion, όπως Ion consoles, Ion Remote Processor Units, Net3 Remote Video Interfaces ή computers running Eos/Ion client software.

Επαφή
ETC, www.etcconnect.com
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση