Διαφήμιση
Σάββατο, 08 Σεπτέμβριος 2007 00:39

Διακαναλικός τηλεμαραθώνιος για τους πυρόπληκτους

Ως γνωστόν ο εν λόγω τηλεμαραθώνιος διοργανώθηκε απ’ όλα τα Ελληνικά ιδιωτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας. Το τελικό ποσόν είναι ωστόσο πολύ μεγαλύτερο καθώς δεν περιλαμβάνονται σε αυτό είκοσι εκατομμύρια ευρώ που προσέφερε ο Ελληνας εφοπλιστής κ. Χατζηπατέρας, καθώς και άλλα σημαντικά ποσά που έχουν δοθεί από ιδιώτες και δημόσιες υπηρεσίες. Με εμβάσματα, οι Ελληνες του εξωτερικού κατέθεταν στις τράπεζες το ποσόν που διέθεταν, ενώ δεκάδες ήταν και οι προσφορές έργων τέχνης.
Την πρωτοβουλία διοργάνωσης του διακαναλικού Τηλεμαραθώνιου για τους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών έλαβαν 7 ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας ήτοι, ο Alpha, το Alter, ο ANT1, το Μακεδονία, το Mega, το ΣΚΑΪ και το Star, που μετέδωσαν συγχρόνως τον Τηλεμαραθώνιο Αλληλεγγύης, μαζί με τα περισσότερα τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα Ελλάδας και Κύπρου. Κεντρικοί παρουσιαστές ήταν οι Γρηγόρης Αρναούτογλου, Χριστίνα Λαμπίρη, Ελένη Μενεγάκη, Αγγελική Νικολούλη και Γιώργος Παπαδάκης. Σε σύνδεση με το σταθμό Μακεδονία ο Σόλων Αμπατζής και ο Δημοσθένης Καρμοίρης από το ΣΚΑΪ.
Συνολικά, κατά τη διάρκεια της βραδιάς έγιναν 16 ζωντανές συνδέσεις, ενώ ένας από τους ρεπόρτερ ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος, απευθείας από τη Ζαχάρω.
Στο στούντιο βρίσκονταν δημοφιλείς παρουσιαστές, δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες. Σημειώνεται, ότι κατά τη διάρκεια της βραδιάς απείυθυνε μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας. Μοναδικό τόνο στη βραδιά έδωσε η νεαρή Αρετή Κετιμέ με τη φωνή και το σαντούρι της, η Δήμητρα Γαλάνη που εκείνη την ώρα έδινε συναυλία στη Λαμία, η Αλκηστις Πρωτοψάλτη που τραγούδησε για τη ‘Σωτηρία της Ψυχής’, και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε ζωντανή σύνδεση από τη Λεμεσό της Κύπρου. Η δημοσιογράφος Μαρία Καρχιλάκη μετέφερε το βαρύ κλίμα από την Αρτέμιδα που μετρά και τους περισσότερους νεκρούς από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Ο Νικόλας Βαφειάδης βρισκόταν στην Γκραίκα. Η Φωτεινή Νάσσου στη Φρίξα. Ο Βαγγέλης Γκούμας στο χωριό Μουζάκι, όπου μια νεαρή κοπέλα γέννησε κυριολεκτικά μέσα στις φλόγες. Η τραγουδίστρια Νάνα Μούσχουρη έδωσε το δικό της μήνυμα συμπαράστασης σε τηλεφωνική επικοινωνία από τη Γενεύη.
Στο τηλεφωνικό κέντρο του τηλεμαραθωνίου βρίσκονταν εκ περιτροπής, ηθοποιοί, τραγουδιστές, δημοσιογράφοι, ακόμη και επιχειρηματίες που κατέγραφαν τις προσφορές των πολιτών.
Για την διεκπεραίωση της βραδιάς που έλαβε χώρα και μεταδόθηκε από το studio KAPPA εργάστηκαν 300 τεχνικοί, ενώ οι παρουσιαστές είχαν στη διάθεσή τους 14 κάμερες, ένα στάντικαμ, έναν γερανό και δύο φορητές κάμερες, αναφέρει δημοσίευμα του Έθνους της Τετάρτης (05/09).

Οσο για το φωτισμό, γι’ αυτόν φρώντισαν 34 Alpha Spot HPE 1200 και με 44 Alpha Wash 1200 της CLAY PAKY.

Επαφή
Omikron Control, τηλ. 210 - 33 02 095, www.claypaky.it
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση