Διαφήμιση
Σάββατο, 08 Σεπτέμβριος 2007 00:36

Ντεμπούτο για τη Philips Solid-State Lighting Solutions

Η νέα εταιρία θα παρουσιάσει στην Plasa μια σειρά από νέα φωτιστικά συστήματα και τεχνολογίες φωτισμού. Ειδικότερα, θα παρουσιαστούν ολοκληρωμένες προτάσεις LED φωτιστικών που προορίζονται για διάφορα θεάματα, από διασκέδαση έως κάθε είδους event και εταιρικές παραγωγές. Πιο συγκεκριμένα, θα δούμε το iW Blast 12 TR, ένα νέο σύστημα white light με μεταβλητή θερμοκρασία χρώματος, ιδιαίτερα φιλικές λειτουργίες, ανταλλάξιμους φακούς και στάνταρ XLR υποδοχές για ευκολότερη διασύνδεση.
Το ColorBlast 12 TR που θα παρουσιαστεί επίσης, αποτελεί ένα RGB σύστημα ικανό να προβάλλει κορεσμένα και πλήρως ελεγχόμενα χρωματικά πεδία με προορισμό τις touring εφαρμογές. Μια παραλλαγή του είναι και το ColorBlast 12 TR UV (ultra-violet) σχεδιασμένο για "black light" εφαρμογές.
Αλλα προϊόντα που θα δούμε είναι το PDS-750 TR, μια νέα ολοκληρωμένη software/hardware πρόταση ονόματι Video System Manager που συνενώνει το Video με το φωτισμό, καθώς μπορεί να διαχειριστεί εικονοσήμα από οποιαδή ποτε πηγή και να τροφοδοτήσει συστήματα LED της Philips Solid-State Lighting Solutions, αναπαράγοντας video effects σε μια αμιγώς ‘φωτιστική’ εγκατάσταση. Τη Philips Solid State Lighting θα την βρείτε στο σταντ A39 της Plasa.

Επαφή
Philips Solid State Lighting, www.lighting.philips.com
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση