Διαφήμιση
Τετάρτη, 05 Σεπτέμβριος 2007 15:32

Ντεμπούτο για το Victor της Robert Juliat

Το Victor είναι το νεότερο μέλος της οικογένειας follow-spot της Robert Juliat και αποτελώντας μια παραλλαγή του γνωστού Super Korrigan spotlight, το οποίο χρησιμοποιείται ήδη επιτυχώς σε μια σειρά από απαιτητικά show (όπως τα Avenue Q και Footloose στο West End του Λονδίνου). Το Victor δανείζεται το οπτικό σύστημα του Super Korrigan's 7-14.5° και την ίδια στιβαρή κατασκευή με αυτό, με τη διαφορά ότι χρησιμοποιεί φωτεινή πηγή υψηλότερης ισχύος. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιεί μια λυχνία 1800W MSR σε αντίθεση με την HMI λυχνία ισχύος 1200W του Korrigan.
Επιπλέον θα κάνουν το ντεμπούτο τους και μερικά ακόμα νέα προϊόντα όπως το CIN'K 5K tungsten fresnel, το Figaro που προορίζεται για αρχιτεκτονικές εφαρμογές και θα διαθέτει τη νέα λυχνία CDM-T ισχύος 250W, καθώς και το Lancelot followspot / projector. Θα υπάρχουν και νέα μοντέλα DMX modules, το νέο Noria που αποτελεί περιστρεφόμενο τροχό για gobos και το Chromix ένα νέας γενιάς colour changer.
Εκτός από το Victor, στο περίπτερο της Robert Juliat στην Plasa θα βρίσκονται προς επίδειξη, όλα σχεδόν τα προϊόντα της εταιρίας. Τη Robert Juliat θα τη βρείτε στο Stand D76 της Plasa.

Επαφή
Bon Studio, τηλ. 210 – 38 09 605-8, www.bonstudio.gr, www.robertjuliat.fr
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση