Διαφήμιση
Πέμπτη, 23 Αύγουστος 2007 13:56

300 κεφάλια Robe στη Moving Light Rentals

Η Clifton Productions, μια ιδιαίτερα σημαντική εταιρεία για τα lighting δρώμενα και τη βιομηχανία επαγγελματικού φωτισμού, ανακοίνωσε τη σύσταση μια νέας εταιρίας (της Moving Light Rentals -MLR), που θα έχει ως αντικείμενο την ενοικίαση κινούμενων κεφαλών.
Η MLR έχει ήδη πραγματοποιήσει μια κολοσσιαία επένδυση, αγοράζοντας 300 κινούμενες κεφαλές της Robe, ανεβάζοντας έτσι το σύνολο των κινούμενων κεφαλών που έχει στη διάθεσή της, στις 450!
Τα 50% των εν λόγω κεφαλών είναι Spot και οι άλλες μισές Wash, ενώ η γκάμα της MLR περιλαμβάνει μοντέλα από όλες τις σειρές της Robe (700, 1200 και 2500 E AT). Σκοπός της MLR είναι να γίνει μια rental εταιρία για rental εταιρίες και να προσφέρει σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, έτσι ώστε η επινοικίαση να είναι συμφέρουσα για τους πελάτες της. Φυσικά δεν τους ενδιαφέρει μόνο η αγορά της Αυστραλίας αλλά ολόκληρη η ευρύτερη Asia-Pacific περιοχή. Οσο για τη μητρική εταιρεία Clifton’s, αυτή απέκτησε τις πρώτες της 32 κεφαλές Robe μόλις το 2004 και από τότε έχει προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις όσον αφορά τα προϊόντα της τσέχικης Robe (και όχι μόνο).
Οποιος ισχυρίζεται ότι τα φώτα (παντρεμένα με το video και τα LED wall) είναι το επόμενο ‘μεγάλο πράγμα’ στον τομέα του live event και των κάθε είδους εκδηλώσεων έχει απόλυτο δίκιο...

Επαφή
Φ. Νάκας, τηλ.: 210-66.86.000, www.nakas.gr, www.robe.cz
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση