Διαφήμιση
Δευτέρα, 20 Αύγουστος 2007 12:14

Τα πρώτα Robe DigitalSpot 5000 DT στη Σιγκαπούρη

Η ανάγκη για άμεση παραλαβή των DigitalSpot 5000 DT ήταν ενδεικτική για τη rental εταιρεία CSP, αφού αμέσως μετά το τέλος της πρόσφατης έκθεσης PALME Asia πήρε τις πρώτες 4 μονάδες και έπονται και οι υπόλοιπες. Η CSP είναι η μεγαλύτερη rental εταιρείας της ευρύτερης περιοχής της Σιγκαπούρης και ήδη ‘δουλεύει’ με κεφαλές της Robe εδώ και καιρό, έχοντας στην κατοχή της 56 ColorSpot 1200E AT, 16 ColorWash 1200E Ats, καθώς και τα νέα DigitalSpot 5000 DTs. Αυτή τη στιγμή η CSP περιοδεύσει στη Μαλαισία, το Βιετνάμ και την Ταιλάνδη με τους Κορεάτες σούπερσταρ «Rain Coming».
Ούτως ή άλλως ο τελευταίος χρόνος ήταν ιδιαίτερα επικερδής για τη Robe στη συγκεκριμένη περιοχή αφού είδε να ολοκληρώνονται μεγάλα project όπως το St. James Power Station, ένας πολυχώρος με live σκηνές στις οποίες έχουν τοποθετηθεί πάνω από 200 κινούμενες κεφαλές της Robe. Επίσης η εταιρεία έχει μόνιμα νοικιασμένο ένα μεγάλο αριθμό κεφαλών στην Νο1 εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών Mediacorp Studios της Σιγκαπούρης.
Περισσότερες πληροφορίες για τις κινούμενες κεφαλές και τους projector της Robe, μπορείτε να πάρετε από την εταιρεία Φ. Νάκας που αντιπροσωπεύει τη Robe στη χώρα μας.

Επαφή
Φ. Νάκας, τηλ.: 210-66.86.000, www.nakas.gr
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση