Διαφήμιση
Παρασκευή, 05 Ιανουάριος 2007 13:29

Ηλεκτρικά Βαρούλκα Σκηνικών από την εταιρεία Χρ. Μπόζνος & Υιός ΑΕ

Πιο αναλυτικά, τα μοτέρ που διαθέτουν οι δυο εταιρείες είναι τα εξής:
StageMaker - Compact motors οίκου VERLINDE Γαλλίας
Το βαρούλκο STAGEMAKER COMPACT είναι σχεδιασμένο για τον χειρισμό σκηνικού και θεατρικού εξοπλισμού. Διευκολύνει την ασφαλή και ακριβή τοποθέτηση μεγαφώνων, φωτιστικών συστημάτων, σκηνικών κλπ. Τα βαρούλκα STAGEMAKER COMPACT έχουν σήμανση CE και προαιρετικά έγκριση CSA.
{p|1296||u|}Τα χαρακτηριστικά και οι παραλλαγές του βαρούλκου STAGEMAKER COMPACT το καθιστούν μία από τις καλύτερες επιλογές για τον απαιτητικό πελάτη. Το χαμηλό του βάρος το κάνει ιδανικό για τουρνέ, το μικρό του μέγεθος το κάνει να ταιριάζει στις τράσες, και είναι τόσο αθόρυβο που μπορεί να λειτουργεί και κατά τη διάρκεια της παράστασης, ακόμη και σε θέατρα.
Τα πλεονεκτήματα του βαρούλκου STAGEMAKER Compact έχουν προκύψει μετά από εμπειρία ετών, ουσιαστική επένδυση στην έρευνα και την ανάπτυξη καθώς και την συνεργασία με την βιομηχανία αναψυχής.

VarioLift οίκου HOFFMANN Γερμανίας
Όταν στις θεατρικές και μουσικές σκηνές του κόσμου, μεγάλα βάρη πρέπει να μεταφερθούν αθόρυβα και να τοποθετηθούν με ακρίβεια χιλιοστού, τότε μπαίνει στο παιχνίδι η Γερμανική μηχανολογία και το know-how.
H εταιρία HOFFMANN έχει αναπτύξει μία σειρά ηλεκτρικών βαρούλκων αλυσίδας και controllers μεγάλης δυναμικότητας που επιτρέπουν την υλοποίηση των δημιουργικών ιδεών που προέρχονται από σκηνοθέτες, παραγωγούς και υπεύθυνους φωτισμού με απόλυτη ακρίβεια.
{p|1297||u|}Οι βάσεις αυτού του πετυχημένου προϊόντος τέθηκαν το 1993. Την εποχή εκείνη η εταιρία HOFFMANN ήταν η πρώτη στον κόσμο που ανέπτυξε ένα σύστημα ηλεκτρικού βαρούλκου αλυσίδας που ήταν ικανό να ικανοποιήσει τους αυστηρότερους Γερμανικούς κανονισμούς ασφαλείας όσον αφορά τους χώρους δημόσιας αναψυχής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μοτέρ των δυο εταιρειών, επικοινωνήστε με την εταιρεία Χρ. Μπόζνος & Υιός ΑΕ

Επαφή
Χρ. Μπόζνος & Υιός ΑΕ, τηλ.:210-42.25.134, www.boznos.gr, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση