Διαφήμιση
Παρασκευή, 29 Σεπτέμβριος 2006 13:47

Η θρυλική Coemar στο Bon Studio

Από την εταιρεία Bon Studio λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου που αφορά την ανάληψη της αντιπροσώπευσης της Coemar και σας το παραθέτουμε αυτούσιο.
«Έχουμε τη μεγάλη ευχαρίστηση να σας ανακοινώσουμε την νέα συνεργασία της Εταιρείας μας, με την θρυλική Ιταλική εταιρεία COEMAR, στην βάση της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης για την χώρα μας. Ιδιαίτερα σημαντική, θεωρούμε, την προσθήκη αυτού του μεγάλου ονόματος στην γκάμα των προϊόντων μας και ιδιαίτερα στην υψηλή κατηγορία, δεδομένου ότι επιδίωξή μας παραμένει, μεν, η κάλυψη των αναγκών της αγοράς με προσιτά προϊόντα, αλλά ταυτόχρονα και με προϊόντα που καλύπτουν υψηλότερες απαιτήσεις και εφαρμογές.
Η πολυετής επιτυχής παρουσία της COEMAR, το κύρος του ονόματος, σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα των προϊόντων, την τοποθετούν μεταξύ των πρώτων στην παγκόσμια αγορά.
Όπως, οι περισσότεροι γνωρίζετε, η εταιρεία από το 1933, σχεδιάζει και παράγει εξελιγμένα συστήματα φωτισμού.
Σήμερα, τα διεθνή επενδυτικά κεφάλαια και η πλήρης μεταφορά του κέντρου επιχειρήσεών της στην Ιταλία, της έχουν προσδώσει μία ιδιαίτερα δυνατή οικονομική θέση και νέα φάση ανάπτυξης, για την σχεδίαση και παραγωγή των πλέον εξελιγμένων φωτιστικών συστημάτων, που επιτυγχάνουν το άριστο, πραγματικά, αποτέλεσμα σε θέατρα, TV STUDIOS, PA εφαρμογές, αλλά και εφαρμογές αρχιτεκτονικού φωτισμού εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Η COEMAR, αναπτύσσει, συνεχώς, την έννοια του «προβολέα», μετατρέποντάς τη σε μια ατελείωτη πηγή προτάσεων, αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό την δημιουργικότητα του LIGHT DESIGNER».
Οπως εύλογα αντιλαμβάνεστε λοιπόν, περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Coemar αναζητήστε στο Bon Studio

Επαφή
Bon Studio, τηλ.: 210- 38.09.605-8, www.bonstudio.com
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση