Διαφήμιση
Πέμπτη, 14 Σεπτέμβριος 2006 14:19

Η Coolux άνοιξε... το Κουτί της Πανδώρας στην Plasa

Και για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, στο περίπτερο της Coolux λοιπόν μπορεί να δει κανείς τις τρεις νέες εκδόσεις του Pandoras Box MediaManager, ένα νέο software με αυτόνομη μονάδα ελέγχου που επιτρέπει στους χρήστες να χειριστούν τους MediaServers ή τους MediaPlayers της εταιρίας από το δικό τους Laptop ή PC. Το software όπως είπαμε έρχεται σε τρείς εκδόσεις τις light (LT), στάνταρ (STD) και professional (PRO).
Οσον αφορά το Pandoras Box MediaVision προορίζεται για τον έλεγχο πολλαπλών MediaServers και MediaPlayers της Coolux, καθώς υποστηρίζει θύρες RS 232/422 MIDI και Timecode συσκευές. Η ευελιξία της μονάδας ελέγχου επιτρέπει στο χρήστη να αποθηκεύσει εντολές, κλιπ και πολλαπλά timelines και να εγκαταστήσει setup screens και playback control για το σετάρισμα οποιουδήποτε show, όσο απαιτητικό κι αν είναι αυτό. Χάρη στο πρωτόκολλο συγχρονισμού MediaNet, το MediaVision επιτρέπει συγχρονισμό αναπαραγωγής μεταξύ διαφορετικών συσκευών ενώ μέσω του πρωτοκόλλου ασύρματης διαχείρισης και ελέγχου επιτυγχάνεται η διαχείριση κάθε server της Coolux αλλά και μονάδων αναπαραγωγής για προχωρημένο preview και ‘ζωντανό’ editing.
Τέλος, η νέα έκδοση MediaServer v3.0 περιλαμβάνει ένα σύστημα διαχείρισης αρχείων και Server καθώς κι ένα πρωτόκολλο συγχρονισμού (ΜediaNet sync protocol) προκειμένου να επιτευχθεί ακρίβεια συγχρονισμού των καρέ, αλλά και συγχρονισμός της αναπαραγωγής μεταξύ διαφορετικών servers.
Η αναβάθμιση επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιήσουν επιπρόσθετα layers, περισσότερα από 24, ενώ περιλαμβάνεται και νέα εφέ.

Επαφή
Coolux, www.coolux.de
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση