Διαφήμιση
Τρίτη, 12 Σεπτέμβριος 2006 13:50

Θριαμβευτική χρονιά για την Wireless Solutions

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εταιρεία, το πρώτο 8μηνο του 2006 ήταν ήδη θριαμβευτικό για τα δικά της δεδομένα, καθώς το ενδιαφέρον της παγκόσμιας αγοράς για ασύρματη μεταφορά πρωτοκόλλου DMX και σημάτων ελέγχου είναι τεράστιο. Φυσικά η Σουηδική Wireless Solutions έχει μπεί δυνατά και στο OEM κομμάτι δίνοντας προϊόντα σε κραταιούς κατασκευαστές. Θέλετε παραδείγματα; Η πρώτη εταιρεία που χρησιμοποίησε τεχνολογία W-DMX σε προιόν της ήταν η SGM στο Giotto Synthesis. Πρόσφατα την εν λόγω τεχνολογία χρησιμοποίησε η ClayPaky στη νέα σειρά Alpha, η LSC Lighting από την Αυστραλία καθώς και τα Swefog και Antari X-Series smoke machine που έχουν ενσωματώσει την τεχνολογία W-DMX στις μηχανές καπνού που παράγουν.
Οσο για τη φετεινή Plasa, εδώ παρουσιάστηκε η νέα σειρά προϊόντων της W-DMX που περιλαμβάνει το W-DMX T-512 Outdoor Transceiver, το W-DMX Micro, και το W-DMX D-512, το πρώτο στον κόσμο ασύρματο 3-way truss splitter.
Να τονίσουμε τέλος ότι τα δυο τελευταία προϊόντα (W-DMX Micro και W-DMX D-512) έχουν ήδη προταθεί και είναι υποψήφια για το PLASA Awards for Innovation, ενώ σημειώστε ότι το W-DMX Micro διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία για backup διάρκειας από 6-8 ώρες.

Επαφή
Wireless Solutions, www.wirelessdmx.com
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση