Διαφήμιση
Δευτέρα, 28 Αύγουστος 2006 14:51

Decaflex: H νέα πρόταση στο decoration φωτισμό

Το DecaLED Flex είναι ένα ολοκαίνουργιο προϊόν που ανήκει στη γραμμή παραγωγής DecaLED της γνωστής για τα LED προϊόντα της ολλανδικής εταιρείας Lagotronics. Πρόκειται για ένα ευέλικτο LED line που παράγεται σε μήκη των 5 μέτρων. Διατίθεται σε διάφορα στάνταρ χρώματα (συμπεριλαμβανομένου και ‘ζεστού’ λευκού), καθώς και μια RGB έκδοση. Ολες οι εκδόσεις χαρακτηρίζονται από την υψηλή φωτεινότητα, την ποιοτική κατασκευή και την ιδιαίτερα προσιτή τιμή.
Το ατού των DecaLED Flex είναι πρωτίστως η ευελιξία τους, αφού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε LED φωτιστικά σώματα σε σημεία που κάτι τέτοιο έως πρότινος ήταν απλά αδύνατον. Πλέον ακόμα και σε γωνίες, καμπύλες, κυκλικές επιφάνειες και γενικώς μη ...ευθύγραμμες επιφάνειες και κατασκευές μπορούν να φιλοξενήσουν LED φωτιστικά σώματα.
Οσο για την οδήγηση, αυτή έχει ανατεθεί σε 12Volt-ους ευέλικτους controllers, τους DECALED DRIVE TV DMX, έκαστος εκ των οποίων έχει τη δυνατότητα να οδηγήσει πάνω από 60 μέτρα RGB DECAFLEX.
Και για να περάσουμε και από τη θεωρία στην πράξη, ήδη εκατοντάδες μέτρα RGB Decaflex & RGB Lagoled χρησιμοποιούνται στα πολύ επιτυχημένα στα Ολλανδικά ‘Musicals in Ahoy’. Πιο συγκεκριμένα, τα RGB Decaflex & RGB Lagoled έχουν παίξει το δικό τους ρόλο στην εξάπλωση των περίφημων ολλανδικών musical, τα οποία στηρίζονται σε φαντασμαγορικά και εντυπωσιακά σκηνικά, σαν κι αυτά δηλαδή που ‘ειδικεύονται’ τα προϊόντα της εταιρείας Lagotronics. Αλλωστε, λίγο μετά την προιοντική παρουσίαση των DecaLED® Flex, το εν λόγω event με τις υψηλές απαιτήσεις ήταν το καλύτερο δυνατό ‘demo’ για τα εν λόγω LED, τα οποία στάθηκαν στο ύψος των υψηλών τεχνικών και φωτιστικών προσδοκιών του show. Πιο συγκεκριμένα, τα εν λόγω προϊόντα χρησιμοποιήθηκαν για να δημιουργήσουν κεκλιμένες καμπύλες επί του πατώματος συνολικής έκτασης 250 μέτρων, κάτι το οποίο δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολο έως τώρα να υλοποιηθεί με τη χρήση LED. Τα DecaLED® διαθέτουν μια αρκετά διευρυμένη προϊοντική γκάμα ικανή να καλύψει κάθε παραγωγή, όσο απαιτητική και να είναι αυτή, κι όπου κι αν εκτελείται, εντός ή εκτός στούντιο σε φυσικό περιβάλλον. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα όμως είναι ότι τα προϊόντα μπορούν εξαρχής κατασκευαστικά, να προσαρμοστούν επακριβώς στις ανάγκες κάθε παραγωγής, κάθε show και κάθε πελάτη κι αυτό είναι και το επιπλέον δυνατό τους ‘χαρτί’. Οσον αφορά το εν λόγω Ολλανδικό show, στις σκάλες χρησιμοποιήθηκαν συνολικά 70 LagoLED® strips (μήκους 1.95 μέτρων), 6 DMX III controller racks και 24 LagoLED® PowerLED profiles με 12 DMX-I PowerLED strips (rgbw) έκαστο.
Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Lagotronics ζητήστε από την εταιρεία ‘Kariotis Audio & Lighting’ που τα αντιπροσωπεύει στη χώρα μας.

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting, τηλ.: 210-55.42.855, www.lagotronics.nl, www.kariotis.gr
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση