Διαφήμιση
Παρασκευή, 11 Αύγουστος 2006 01:59

Πρεμιέρα για τη νέα Pearl Expert της Avolites

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά, ξεκινώντας από την Expert, η οποία διαθέτει περισσότερα submasters και flash buttons και φυσικά περισσότερη επεξεργαστική ισχύ που την καθιστούν ιδανική για μεγάλα απαιτητικά show. Γι’ αυτό φροντίζει ο νέος επεξεργαστής Core™Duo της Intel, ενώ όσον αφορά τα sub master playbacks αυτά με την προσθήκη ακόμα 5 έγιναν συνολικά 20, περισσότερα από κάθε άλλη κονσόλα της κατηγορίας της. Καινούργιες είναι και οι προσθήκες των μπουτόν Add και Swop, που εδράζονται ακριβώς πάνω από τα fader της Expert. Από λειτουργίες η νέα κονσόλα περιλαμβάνει επίσης, το νέο ‘Colour Picker’ μια λειτουργία που ζητήθηκε πολύ από τους χειριστές της Avolite (υπήρχε στη Diamond 4), κι ένα νέο “Split Roller” που διαχωρίζει τα 20 Sub masters σε δυο ομάδες των 10 επιτρέποντας το συνδυασμό live μίξης και προαποθηκευμένων μνημών κατά τη διάρκεια του προγράμματος.
Τέλος, ο ενσωματωμένος σκληρός δίσκος παρέχει τη δυνατότητα αποθήκευσης του φωτιστικού προγράμματος ολόκληρων των show που θα χρησιμοποιηθεί η κονσόλα, ενώ μέσω της αποσπώμενης USB μνήμης και των ενσωματωμένων CD/DVD re-writer μπορείτε να έχετε backup για κάθε show και παράσταση. Σημειωτέον ότι η Pearl Expert είναι πλήρως συμβατή με το πρωτόκολλο Ethernet.
Οσο για την Pearl 2004 αυτή έχει δεχθεί μια σειρά από αναβαθμίσεις και έχει μετονομαστεί σε Pearl 2008, ενώ μεταξύ άλλων ενσωματώνει USB μνήμη και υποστηρίζει USB θύρα για τη σύνδεση με εξωτερικό PC. Να αναφέρουμε επίσης, ότι όλα τα φωτιστικά show που ‘σχεδιάζονται’ από το software των Pearl 2004, 2008 και Expert είναι πλήρως συμβατά μεταξύ τους.

Επαφή
Omikron Control, τηλ.:210. 33.02.095, www.avolites.com
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση