Διαφήμιση
Τρίτη, 06 Ιούνιος 2006 23:53

Ηρθε το ολοκαίνουργιο Alpha Spot Easy 1200 της Clay Paky

Σχεδιασμένο κυρίως για club και μπαρ, αλλά και για touring καθώς και για εφαρμογές αρχιτεκτονικού φωτισμού, το νέο Alpha Spot Easy 1200 που αποτελεί τον αντικαταστάτη του Golden Spot 1200 τοποθετεί ψηλά τον πήχη, βάζοντας το δικό του στοίχημα. Ποιό είναι αυτό; Να προσφέρει περισσότερα κρατώντας το κόστος αρκετά χαμηλά. Τα καταφέρνει; Σε πρώτη φάση τουλάχιστον τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι δυνατότητές του μας διαβεβαιώνουν πως ναι.
Το Alpha Spot Easy 1200 της Clay Paky λοιπόν περιλαμβάνει ηλεκτρονικό γραμμικό zoom μεταξύ 15 – 40 μοιρών, ενσωματώνει 14 gobos (τα 6 είναι περιστρεφόμενα), 2 χρωματικούς τροχούς, πρίσμα, 2 frost φίλτρα, φυσικά ίριδα, καθώς και 0-100% dimmer και stop/strobe. Επιπλέον περιλαμβάνει χρήσιμες μακροεντολές όσον αφορά το στρόμπο, την ίριδα και τα gobos.
Το νέο Clay Paky ‘φοράει’ μια λυχνία ισχύος 1200Watt/6000Κ, ενώ αν θέλετε μπορείτε εναλλακτικά να το παραγγείλετε με λυχνία 1200Watt/7500Κ. Η διάρκεια ζωής της φωτεινής λυχνίας ανέρχεται στις 750 ώρες. Οσον αφορά τις περαιτέρω λειτουργίες σημειώστε ότι ο χειρισμός της λάμπας γίνεται μέσω της φωτιστικής κονσόλας, το ίδιο και η λειτουργία reset, ενώ εντός του μενού συμπεριλαμβάνονται και οι λειτουργίες ‘Help’, ‘Memo’ και ‘Autotest’, ενώ όσον αφορά το software αυτό μπορεί να αναβαθμιστεί μέσω της θύρας DMX 512. Στα ατού του και ο ηλεκτρονικός έλεγχος κάθε παραμέτρου, ο ηλεκτρονικός επανακαθορισμός των εφέ και η σύνδεση Ethernet που υποστηρίζει.
Οπως είπαμε η τιμή του είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Περισσότερες λεπτομέρεις επ’ αυτού, αναζητήστε στην Omicron Control.

Eπαφή
Omikron Control, τηλ.: 210–33.02.095, www.claypaky.it, www.omicroncontrol.gr
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση