Διαφήμιση
Τετάρτη, 22 Μάρτιος 2006 21:58

Και η GLP δημιούργησε την Creation...

{p|102||u}Η γερμανική εταιρεία GLP ειδικεύεται στην υλοποίηση κινούμενων κεφαλών, φωτιστικών ρομποτικών σωμάτων και φυσικά ολοκληρωμένων controller ελέγχου φωτισμού, όπως η Creation~~~.
Η Creation αποτελεί κάτι παραπάνω από φωτιστική κονσόλα, καθώς ουσιαστικά πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο lighting controller ικανό να ελέγξει πάνω από 4096 DMX κανάλια (το στάνταρ setup υποστηρίζει έλεγχο 1024 καναλιών), ενώ παράλληλα προσφέρει σχεδόν απεριόριστες λειτουργίες στο χρήστη, καθώς υποστηρίζει μεταξύ άλλων, 22 motorfader, 6 encoder wheels και 80 συνολικά preset. Στα ατού πρώτης γραμμής της Creation εντάσσεται και ο ταχύτατος προγραμματισμός tilt, pan, αλλά και όλων των υπολοίπων εφέ, ενώ σύμφωνα με τους κατασκευαστές, τόσο η διαδικασία προγραμματισμού της, όσο και η χρήση της κατ’ επέκταση, χαρακτηρίζονται από υψηλό βαθμό ευκολίας, μιας και η Creation είναι φιλικότατη στη χρήση.
Οι πληροφορίες που παρέχει στο χρήστη απεικονίζονται στην έγχρωμη 12ιντση TFT οθόνη που φιλοξενείται στο κέντρο της κονσόλας, ενώ εσωτερικά η Creation ενσωματώνει οδηγό δίσκου CD και δυο 3ιντσα στερεοφωνικά ηχεία προκειμένου ο χειριστής να ακούει το πρόγραμμα, περνώντας σκηνές πάνω σ’ αυτό και δουλεύοντας σ/ένα live show, ανεξάρτητα από μπάντα και ηχολήπτες.
Σημειώστε επίσης ότι το τροφοδοτικό της Creation διαθέτει επιπλέον backup μπαταρίας, ενώ η θύρα USB υποστηρίζει την αποθήκευση σε αποσπώμενη μνήμη, USB memory stick, όλων των ρυθμίσεων του χρήστη.

{b|http://www.glp.de/
http://www.kariotis.gr/
Kariotis Audio & Lighting
τηλ.: 210-55.42.855}
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση