Δελτίο Τύπου - PA Solutions
"Το νέο DTS V-SNAP CS είναι ένα IP65 moving-beam laser projector που διαθέτει την τεχνολογία Disruptive Light Deflection (DLD), μια πατενταρισμένη καινοτομία που εισάγει ένα επαναστατικό σύστημα δημιουργίας δέσμης.
Το V-SNAP CS είναι ιδανικό για events, ραδιοτηλεοπτικά στούντιο, καθώς και για εξωτερικές εγκαταστάσεις, θεματικά πάρκα και αστικούς χώρους, χάρη στην προστασία IP65 για αξιοπιστία σε οποιοδήποτε περιβάλλον.
Η τεχνολογία Disruptive Light Deflection (DLD) που διαχειρίζεται το laser, εξαλείφει ουσιαστικά την καθυστέρηση και αποδίδει σταθερά στενή και συγκεντρωμένη δέσμη.
Ο πυρήνας της νέας τεχνολογίας είναι το Core Speed, το οποίο επιτρέπει εξαιρετικές ταχύτητες Pan/Tilt και χειρουργική ακρίβεια.
Με 120W solid-state source, σύστημα Dyna Prism και προστασία IP65, το V-SNAP CS προσφέρει μέγιστη δημιουργική ευελιξία.
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν:
- 120 W laser module source (4000 lumens output from a 5000-lumen source)
- IP65
- Color temperature of 10,000 K & 68,000 lux at 20 meters
- Pan: 180° (full rotation in 0.33 seconds – 540°/second)
- Tilt: 70° (full rotation in 0.24 seconds – 290°/second)
- Motorized focus
- PWM up to 20 kHz, flicker-free modulation suitable for video recording
- Fixed gobo wheel, 24 positions, including 3 reducers
- Color wheel with 12 filters, high-speed rotation, split-color function
- 2 static prisms (non-rotating), 3 dynamic prisms
- Dyna Move effect (available on the 3 dynamic prisms)
- Twin eye-candy, 2 individual strips LED RGBW
- 34 DMX channels
- Mounting FAD (Fast Array Design) system, aligned or staggered configurations
Περισσότερες πληροφορίες για το νέο DTS V-SNAP CS θα σας δώσουν στην PA Solutions...
Επαφή
PA Solutions



















