Διαφήμιση
Τετάρτη, 05 Ιούνιος 2024 13:18

Allen & Heath – έτοιμο το CQ firmware V1.2

Η Allen & Heath αποκαλύπτει το firmware CQ V1.2 για εξαιρετικά συμπαγή μίξερ της ομώνυμης σειράς που παρουσίασε πρίν λίγους μήνες. Αυτή η τελευταία έκδοση εισάγει μια σειρά από νέες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων των DCA, των ομάδων σίγασης και ενός ελεύθερα ρυθμιζόμενου προσαρμοσμένου Custom Layer, επιτρέποντας ένα νέο επίπεδο ελέγχου από τον χρήστη.

«Από την κυκλοφορία της κιόλας, η νέα σειρά CQ έγινε γρήγορα η έξυπνη επιλογή για συγκροτήματα, μηχανικούς, χώρους συναυλιών και εγκαταστάτες AV που αναζητούν ένα μικρό, εύχρηστο mixer με τους επεξεργαστές και τα εφέ μας», λέει ο Keith Johnson, Senior Product Manager στην Allen & Heath, για να συμπληρώσει... "στη νέα έκδοση firmware V1.2, ξεκινήσαμε να ενσωματώσουμε τις πιο συχνά ζητούμενες λειτουργίες που μας ζητήθηκαν μέσω των forum της ψηφιακής μας κοινότητας".

Στην κορυφή της νέας λίστας χαρακτηριστικών της έκδοσης V1.2 είναι η προσθήκη 4 DCA, το καθένα ικανό να ελέγχει το επίπεδο οποιουδήποτε συνδυασμού εισόδων, εξόδων και FX, για απλό έλεγχο πολλαπλών καναλιών με ένα Fader, όπως ένα drum kit για παράδειγμα.
Λόγω της τεράστιας ζήτησης, εισάγονται επίσης 4 4 Mute Groups, που επιτρέπουν στους χειριστές να ενεργοποιήσουν τη σίγαση πολλαπλών καναλιών ταυτόχρονα μέσω ενός μόνο κουμπιού, επιτρέποντας τη σίγαση όλων των μικροφώνων ή των μόνιτορ.

Το νέο configurable Custom Layer  επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν 4 channel tabs με οποιονδήποτε συνδυασμό channel strips για εξατομικευμένη εμπειρία μίξης και επιταχυνόμενη ροή εργασίας. Οι πρόσθετες λειτουργίες περιλαμβάνουν EQ 2 περιοχών στα εφέ, τηλεχειριστήριο MIDI, προσαρμοσμένα χρώματα για εξόδους στο GUI και πολλές άλλες βελτιώσεις.

Το CQ V1.2 είναι τώρα διαθέσιμο ΕΔΩ από τον ιστότοπο Allen & Heath...

Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα λιλιπούτεια μίξερ της σειράς CQ της Allen & Heath, θα σας δώσουν στη Metro Αudio Systems…

Επαφή
Metro Αudio Systems

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση