Διαφήμιση
Τετάρτη, 10 Απρίλιος 2024 11:57

Πρεμιέρα για το HOME mc² DSP app

Πρόκειται για το αντίστοιχο του A__UHD Core της Lawo που βασίζεται σε microservice, διαθέτει αμελητέο latency και συνδυάζει τη δεδομένη πιστότητα και  ευελιξία της πλατφόρμας HOME Apps όσον αφορά τη συνδεσιμότητα και την επεκτασιμότητα με τη γνωστή ποιότητα επεξεργασίας ήχου του Lawo.

Η εφαρμογή HOME mc² DSP μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με τις κονσόλες της σειράς mc² της εταιρίας ή να δημιουργήσει ένα (εικονικό) σύστημα μίξης με το πάτημα ενός κουμπιού οπουδήποτε απαιτείται επεξεργασία ήχου σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Το HOME mc² Το DSP απευθύνεται εξίσου σε συγκλίνοντα περιβάλλοντα παραγωγής βίντεο/ήχου. Με όλα τα γνωστά χαρακτηριστικά από την πλατφόρμα επεξεργασίας A__UHD Core FPGA σε ένα πακέτο που βασίζεται σε CPU, επιτρέπει στους χειριστές να ανανεώνουν την DSP επεξεργασία. Ο πρωταρχικός σκοπός του HOME mc² DSP είναι να παρέχει επεξεργασία ήχου σε καταστάσεις όπου δεν υπάρχει διαθέσιμος πυρήνας A__UHD ή όπου η παραμονή εντός του πεδίου των εφαρμογών HOME είναι πιο πρακτική.

Η εφαρμογή HOME mc² DSP κλιμακώνεται αυτόματα με τις μελλοντικές εξελίξεις της CPU και μπορεί να παρέχει αρκετές χιλιάδες κανάλια DSP όπου χρειάζεται, κι όλα αυτά, με υποστήριξη για μορφές μονοφωνικής, στερεοφωνικής, 5.1 και NGA Immersive Mixing.

«Η HOME mc² DSP αξιοποιεί τη μοναδική ευαισθησία και ευελιξία της πλατφόρμας HOME Apps όσον αφορά τα πρωτόκολλα μεταφοράς μέσων εισόδου και εξόδου», δήλωσε ο Christian Struck, Senior Product Manager, Audio Infrastructure της Lawo. «Θα υποστηρίζει περιβάλλοντα παραγωγής SMPTE ST2110, NDI και SRT μεικτής μορφής, καθώς και νεότερες μορφές. Δεν υπάρχουν σχέδια για διακοπή του A__UHD Core, καθώς παραμένει το εργαλείο επεξεργασίας της επιλογής για ροές εργασίας μόνο με ήχο σε περιβάλλον ζωντανού ήχου."

Ο Lucas Zwicker, Senior Director, Workflow and Integration, CTO Office της Lawo, δήλωσε: «Η εισαγωγή της εφαρμογής HOME mc² DSP είναι το επόμενο ορόσημο για τη Lawo. Το HOME mc² DSP έχει ανασχεδιαστεί προσεκτικά από το μηδέν για να ανταποκρίνεται στις αυριανές απαιτήσεις σχετικά με τη σύγκλιση υποδομών επεξεργασίας ήχου, βίντεο κλπ. Φυσικά, προσφέρουμε την ηχητική απόδοση που περιμένουν οι πελάτες μας από τις κονσόλες της σειράς mc².»

Επαφή
Lawo

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση