Διαφήμιση
Σάββατο, 16 Μάρτιος 2024 23:24

EduTech Summit & Expo 2024

Από την εταιρία Verticom λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με τη διοργάνωση EduTech Summit & Expo 2024 (1&2 Ιουνίου, στο Ζάππειο Μέγαρο,) που στοχεύει στην ενημέρωση όλων των εμπλεκόμενων για τα σύγχρονα μέσα διδασκαλίας.

Δελτίο Τύπου - EduTech Summit & Expo 2024
«Η Verticom ανακοίνωσε τη διοργάνωση του συνεδρίου και έκθεσης για προϊόντα & υπηρεσίες υποδομής εκπαιδευτικών κέντρων, με την ονομασία EduTech, Summit & Expo.
Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο, στις 1 & 2 Ιουνίου 2024 και στοχεύει στην ενημέρωση όλων των εμπλεκόμενων για τα σύγχρονα μέσα διδασκαλίας.
Στην EduTech θα συναντηθούν εκπαιδευτικοί από ολόκληρο το εκπαιδευτικό τοπίο και πάροχοι καινοτόμων λύσεων, που θα παρουσιάσουν προϊόντα και υπηρεσίες αιχμής για την εκπαίδευση.

Η EduTech είναι μια εκδήλωση που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στο διδακτικό προσωπικό σημαντικές γνώσεις σχετικά με τη χρήση της τεχνολογίας για την προώθηση υψηλής ποιότητας ψηφιακής διδασκαλίας και μάθησης. Ο σκοπός, είναι να βρεθούν στο επίκεντρο οι στρατηγικές για αποτελεσματική διδασκαλία με τη χρήση της τεχνολογίας, τόσο στην δημόσια εκπαίδευση, όσο και στους ιδιωτικούς φορείς.
Οι σχετικές έρευνες έχουν δείξει ότι οι σωστές υποδομές και ο τεχνολογικός εξοπλισμός των εκπαιδευτικών χώρων, συμβάλλουν στην αποτελεσματικότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Οι εξελιγμένοι τρόποι διδασκαλίας που έχουν προστεθεί τα τελευταία χρόνια, όπως διαδραστικοί πίνακες, εξελιγμένα λογισμικά, προσομοιωτές, συστήματα eLearning και  τηλεδιάσκεψης κ.α. δημιουργούν ενδιαφέρον στους ιδιοκτήτες εκπαιδευτικών κέντρων για εκσυγχρονισμό, με κίνητρο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών τους και την παράλληλη μείωση του κόστους διδασκαλίας.

Το παράλληλο συνέδριο
Στο συνέδριο θα συζητηθούν οι ανάγκες και οι προκλήσεις της υιοθέτησης της τεχνολογίας στα σχολεία και τα πανεπιστήμια και το πώς οι κυβερνητικοί και οι ιδιωτικοί φορείς μπορούν να σχεδιάσουν αποτελεσματικές πολιτικές, για την υποστήριξη του τομέα.

Το κοινό τής διοργάνωσης
Η εκδήλωση έχει σχεδιαστεί για εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, επιχειρηματίες τής εκπαίδευσης, διδακτικό προσωπικό και για όποιον άλλο ενδιαφέρεται για τη χρήση των τεχνολογιών στην εκπαίδευση και την επιμόρφωση.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν ΕΔΩ στο επίσημο website της διοργάνωσης. 

EduTech, Summit & Expo
Χώρος διεξαγωγής: Ζάππειο Μέγαρο
Χρόνος διεξαγωγής: 1 & 2 Ιουνίου 2024
Περισσότερες πληροφορίες: www.edutechexpo.gr
Διοργάνωση: Verticom


Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση