Διαφήμιση
Δευτέρα, 04 Μάρτιος 2024 15:45

Immersive Center στο London Science Museum

Το Immersive Center του d&b group θα βρίσκεται στο Μουσείο Επιστημών του Λονδίνου και ο εν λόγω χώρος θα περιλαμβάνει πέντε ειδικά προσαρμοσμένα στούντιο που θα υποστηρίζουν βιωματικά έργα, παρουσιάσεις πελατών, καθώς και εκπαιδευτικά προγράμματα.

Το Κένρο, αναμένεται να ενθαρρύνει την ανάπτυξη ιδεών για βιωματικά έργα, παρέχοντας μια συνολική εμπειρία μέσω τεχνολογιών ήχου, βίντεο, φωτισμού και πολυμέσων, όπως χωρικός ήχος, εικονική παραγωγή, εικονική πραγματικότητα και εκτεταμένη πραγματικότητα.
Ο χώρος θα περιλαμβάνει ένα Sound & Vision εργαστήριο, εξοπλισμένο με σύστημα d&b Soundscape πλήρους κλίμακας που βελτιώνεται οπτικά με χαρτογράφηση προβολής και SmartStage Hybrid. Επιπλέον, το Brand Interactive Space και το Studio Παρουσιάσεων & Προγραμματισμού θα χρησιμοποιηθούν για την ανάδειξη των δυνατοτήτων αυτών των τεχνολογιών. Θα υπάρχει επίσης ένας ειδικός χώρος συνάντησης για την αλληλεπίδραση μεταξύ πελατών και συνεργατών διαφόρων project.

«Το ITEC θα προσφέρει έναν συναρπαστικό προορισμό για πολλούς από τους διεθνείς πελάτες kκαι συνεργάτες μας. Έχει σχεδιαστεί σχολαστικά, ώστε όλοι να μπορούν να εκμεταλλευτούν πλήρως τις δημιουργικές δυνατότητες του χώρου και να δημιουργήσουν συνεργασίες που θα αφορούν μελλοντικά έργα, ενώ όλα αυτά θα παρουσιάζονται με φόντο το εμβληματικό Μουσείο Επιστημών του Λονδίνου».

Περισσότερες πληροφορίες για την πλατφόρμα d&b Soundscape και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του d&b group θα σας δώσουν στην εταιρία Telmaco…

Επαφή
Telmaco


Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση