Διαφήμιση
Τετάρτη, 17 Ιανουάριος 2024 19:58

ISE 2024 – Επετειακή και με τεράστιο show floor

Η φετινή ISE 2024 (30 Ιαν – 2 Φεβ) θα είναι επετειακή, καθώς η διοργάνωση γιορτάζει φέτος τα 20 χρόνια της, διαθέτοντας το μεγαλύτερο show floor που είχε ποτέ, έχοντας γεμίσει τα 8 Ηalls του Fira de Barcelona Gran Via.
Αυτό μεταφράζεται σε 66.000 τμ εκθεσιακού χώρου, ενώ ήδη η έκθεση είναι sold out με τους συμμετέχοντες εκθέτες να ξεπερνούν τους 1.200.

Χρήσιμες πληροφορίες και tips
Ιδού μερικά tip και πληροφορίες για όσους από εσάς επισκεφθείτε την Βαρκελώνη, προκειμένου να κάνετε πιο εύκολη και αποδοτική την επίσκεψή σας στην έκθεση…  

Επισκεφθείτε
τον κατάλογο εκθετών:
Βρείτε γρήγορα κι εύκολα τους εκθέτες που σας ενδιαφέρουν και είναι πιο σημαντικοί για εσάς. Αυτό μπορείτε να το κάνετε με αναζήτηση είτε μέσω του company name, της κατηγορίας προϊόντων, ή του κάθε hall ανεξάρτητα. Εν συνεχεία μέσω του κατάλληλου εργαλείου μπορείτε να δημιουργήσετε μια shortlist με τις εταιρίες που θα επισκεφθείτε. Σημειωτέον ότι το ψηφιακό εργαλείο My Show Planner account διατίθεται δωρεάν και μπορείτε να αποθηκεύσετε χρήσιμες πληροφορίες και λεπτομέρειες που θα σας χρειαστούν…

Δείτε το αναλυτικό Conference Schedule:
Εδώ θα βρείτε λεπτομέρεις για τα συνολικά 10 συνέδρεια ISE conferences, ενώ για όσους επισκεφθούν την έκθεση εστιάζοντας αποκλειστικά στα σεμινάρια, διατίθεται και ένα all-conference pass που σας συμφέρει να το αγοράσετε διότι θα σας στοιχίσει φθηνότερα.

Δείτει το floorplan:
Επειδή αναμένεται κοσμοσυρροή στη φετινή επετειακή έκθεση, δείτε το floorplan για να να δρομολογήσετε με μια λογική σειρά βάση αποστάσεων τις επισκέψεις σας στα booth των εταιριών που σας ενδιαφέρουν, γλιτώνοντας έτσι χρόνο και κίνηση στους διαδρόμους.

Κάντε ένα Tech Tour:
Υπάρχουν πολλά venue στη Βαρκελώνη που ενσωματώνουν τις ΑV τεχνολογίες που παρουσιάζονται στην έκθεση. Επισκεφθείτε τη σελίδα της έκθεσης Tech Tours programme και προγραμματίστε μια επίσκεψη σε όσους σας ενδιαφέρουν για να δείτε τις τεχνολογίες εφαρμοσμένες στην πράξη…

Lighting & Staging Zone:
Εδώ (στο Hall 4.0), θα μπορείτε να βρείτε διάφορα showcases που αφορούν τον ευρύτερο τομέα του φωτισμού, το rigging και τον μηχανολογικό και μηχανικό εξοπλισμό σκηνής, ενώ καλύπτονται επαρκώς και οι τομείς του motion tracking, του video mapping και των ολογραμμάτων μεταξύ άλλων…

Lighting & Staging Pavilion:
Θα βρίσκεται στο Hall 4 σε έναν χώρο 500 τμ και θα προυσιάζονται διάφορες εφαρμοσμένες λύσεις που θα αφορούν LED displays, fixtures για stage, broadcasting και architectural lighting, video processors, control equipment, special effects και άλλα.

Audio Zone:
Θα το βρείτε στο Hall 7, όπου θα υπάρχουν λύσεις, προτάσεις και εξοπλισμός από περισσότερους από 200 εκθέτες / κατασκευαστές και θα αφορούν αποκλειστικά τον τομέα του audio (από την πηγή έως τα ηχεία και ότι μεσολαβεί στην audio αλυσίδα).

ISE Audio Experience:
Για την ηχητική εμπειρία στα πλαίσια της ISE 2024 σημαντικό ρόλο θα έχουν και τα custom-built Audio Demo Rooms των κατασκευαστών που θα φιλοξενούνται στο Hall 8, καθώς και η Outdoor Demo Area μεταξύ των Halls 3 και 4, όπου θα υπάρχουν δοκιμές ηχητικών συστημάτων από 6 κατασκευαστές…

Live Events Summit:

Πρόκειται για μια παραγωγή του περιοδικού TPi Magazine, με το φετινό concept να έχει τον τίτλο ‘New Solutions to New Challenges’. Εκεί θα παρουσιαστεί ο τρόπος με τον οποίο η touring βιομηχανία σε παγκόσμιο αντιμετώπισε τις προκλήσεις που δημιουργήθηκαν ως συνέπειες του κορωνοιού και όσον ακολούθησαν. Προκλήσεις όπως οι αυξήσεις ναύλων και μεταφορικών, η μείωση εξειδικευμένου και έμπειρου προσωπικού και τεχνικών κλπ.

Το Summit θα εξετάσει επίσης τις προκλήσεις που δημιουργούνται από την πλέον πολυάσχολη φεστιβαλική και συναυλιακή σεζόν που έρχεται, καθώς μια τέτοια αναμένεται να είναι (και) το καλοκαίρι του 2024, ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην τεχνολογία των drone και τις εφαρμογές της σε εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας, αντλώντας έμπνευση από τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision και το The Secret Garden Party.

Για όλα αυτά και ακόμα περισσότερα επισκεφθείτε το site της ISE…

Επαφή
ISE

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση