Διαφήμιση
Πέμπτη, 26 Οκτώβριος 2023 14:31

To πρώτο 360-degree concert στην Πολωνία

Ο φημισμένος Πολωνός καλλιτέχνης Dawid Podsiadło εμφανίστηκε στο Εθνικό Στάδιο Kazimierz Gorski στη Βαρσοβία της Πολωνίας. Ήταν η πρώτη συναυλία 360 μοιρών από πολωνό καλλιτέχνη και υποστηρίχθηκε πλήρως από συστήματα της Meyer.

Πιο συγκεκριμένα, για της ανάγκες της ‘κυκλικής’ παραγωγής, χρησιμοποιήθηκαν 200 καμπίνες PANTHER, 120 καμπίνες LEOPARD, 40 υπογούφερ LFC 1100, καθώς και 8 σετ ULTRA X20 και ULTRA X40. Για τον έλεγχο όλων των παραπάνω χρησιμοποιήθηκαν 15 Galileo GALAXY 816 και 7 Galileo GALAXY 408 επεξεργαστές / Network Platforms, συμβάλλοντας στην ολοκλήρωση μιας εκ των μεγαλύτερων παραγωγών που έχουν γίνει ποτέ στο εν λόγω στάδιο.

Τη συναυλία του Dawid Podsiadło παρακολούθησαν 80.000 θεατές, ενώ ένα από τα χαρακτηριστικά του σταδίου είναι ότι είναι κατασκευασμένο από σκυρόδεμα και γυαλί, κάτι που σημαίνει ότι παράγεται τεράστιος χρόνος αντήχησης, καθιστώντας πραγματικά δύσκολο τον αποτελεσματικό έλεγχο του ήχου. Με τον συγκεκριμένο τρόπο τοποθέτησης των επιμέρους συστημάτων όμως, εκτός από την πληρέστερη εκμετάλευση του χώρου του σταδίου προς όφελος της μεγαλύτερης χωρητικότητας θεατών, οι τεχνικοί του συστήματος κατάφεραν να ελέγξουν και να εξαλείψουν το πρόβλημα της ανεξέλεγκτης αντήχησης.

Υπεύθυνη εταιρία για την υλοποίηση της εγκατάστασης ήταν η rental εταιρεία The Brawlers, με επικεφαλής τον Remigiusz Kasztelnik, ο οποίος ήταν επίσης υπεύθυνος για το Open'er Festival και το Pol'and'Rock Festival που πραγματοποιήθηκαν νωρίτερα φέτος. Ο Kasztelnik μαζί με τον Kamil Zadjel, σχεδίασαν τον ηχητικό σχεδιασμό του συστήματος, πετυχαίνοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα όσον αφορά την πιστότητα και την απόδοση. Η εταιρία παραγωγής East Events ήταν υπεύθυνη για τη διοργάνωση της συναυλίας, ενώ της παραγωγής ηγήθηκε ο Michal Falat.

Περισσότερες πληροφορίες για τα συστήματα της Meyer Sound στα μέρη μας θα σας δώσουν στην εταιρία Sirius Sound & Lighting Systems…

Επαφή
Sirius Sound & Lighting Systems

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση