Διαφήμιση
Δευτέρα, 11 Σεπτέμβριος 2023 12:16

Νέα αναβάθμιση για το Smaart

H Rational Acoustics παρουσίασε την έκδοση Smaart 9.2, του δημοφιλούς Smaart audio analysis & optimization software.
Η νέα έκδοση υποστηρίζει μια σειρά από νέες λειτουργίες, βελτιωμένη χρηστικότητα και διορθώσεις σφαλμάτων.

Επίσης, προσφέρει βελτιώσεις στη Βιβλιοθήκη δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων νέων Λειτουργιών Αναζήτησης και Ταξινόμησης που επιτρέπουν στη Βιβλιοθήκη Δεδομένων να συμπεριφέρεται περισσότερο σαν ένα τυπικό πρόγραμμα περιήγησης αρχείων υπολογιστή με κοινές λειτουργίες ταξινόμησης και μια γραμμή αναζήτησης για αυτόματη ταξινόμηση δεδομένων με βάση την καταχώριση κειμένου του χρήστη. Μια νέα λειτουργία Data Archive προστέθηκε επίσης στη Βιβλιοθήκη Δεδομένων, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργήσουν έναν δευτερεύοντα φάκελο Smaart Data για να αποθηκεύσουν δεδομένα που μπορεί να θέλουν να αποθηκεύσουν και να επανέλθουν αργότερα.

Οι χρήστες του Smaart Suite και του RT έχουν πλέον πρόσβαση σε έναν νέο εναλλακτικό τύπο πλοκής για Live IR, που ονομάζεται L-IFFTTM (Live Inverse Fourier Transform). Αυτή είναι μια γραφική παράσταση απόλυτης χρονικής αναφοράς που χρησιμοποιεί το FFT μεμονωμένης εγγραφής χρόνου που υπολογίζεται με κάθε μέτρηση συνάρτησης μεταφοράς. Αυτός ο τύπος γραφικής παράστασης παρέχει μια παλμική απόκριση σε πραγματικό χρόνο που δημιουργείται με όλους τους μηχανισμούς μέσου όρου δεδομένων συνάρτησης μεταφοράς σε πραγματικό χρόνο και τους μηχανισμούς κατωφλίου μεγέθους που έχουν ήδη εφαρμοστεί. Στη συνέχεια, οι χρήστες μπορούν να φιλτράρουν αυτό το διάγραμμα κατά συχνότητες ζώνης οκτάβας που ορίζονται από το χρήστη, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούν το Advanced Delay Finder. Το L-IFFT είναι μια προηγμένη δυνατότητα που πρέπει να ενεργοποιηθεί στις Ρυθμίσεις Λειτουργίας μεταφοράς για προχωρημένους.
Άλλες προσθήκες περιλαμβάνουν τη δυνατότητα αλλαγής της γεννήτριας σήματος σε βήματα των 0,5 dB, καθώς και μια νέα μηχανή απόδοσης γραφικών για SPL Mode και Smaart SPL.

Η αναβάθμιση στην έκδοση v9.2 είναι διαθέσιμη χωρίς επιπλέον κόστος και μπορεί να ληφθεί απευθείας από το πρόγραμμα v9 ή από λογαριασμούς διαχείρισης αδειών χρήστη στον ιστότοπο της εταιρείας.
Σημειωτέον, δεν είναι διαθέσιμες όλες οι νέες δυνατότητες σε όλες τις εκδόσεις του Smaart v9. Μια πλήρης λίστα νέων λειτουργιών και διορθώσεων σφαλμάτων στην ενημέρωση 9.2, ειδικά για την έκδοση, μπορείτε να βρείτε στην Επισκόπηση έκδοσης του Smaart 9.2 ή στα εσωτερικά αρχεία βοήθειας του Smaart 9.2, μετά την ενημέρωση.

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση