Διαφήμιση
Δευτέρα, 31 Ιούλιος 2023 10:04

Η Ημέρα της Βαστίλης με 5 κονσόλες Lawo mc²

Από την εταιρία Lawo λάβαμε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο τύπου για την κάλυψη (και) των εκδηλώσεων της Bastille Day…

Δελτίο Τύπου - Lawo
"Ο εορτασμός ‘της καταιγίδας’ της Βαστίλης στις 14 Ιουλίου 1789, που σηματοδότησε την έναρξη της Γαλλικής Επανάστασης, είναι η αφορμή για πολυάριθμες εκδηλώσεις σε όλη τη Γαλλία.
Για αυτήν την 11η έκδοση της γιγαντιαίας συναυλίας κλασικής μουσικής στους 'πρόποδες' του Πύργου του Άιφελ, η Lawo ανταποκρίθηκε και πάλι στις απαιτήσεις τόσο του Live ήχου, όσο  και της ζωντανής μετάδοσης των Γαλλικών δημόσιων ραδιοτηλεοπτικών φορέων και του δικτύου της Eurovision.
Υπό τα έμπειρα χέρια των μηχανικών ήχου του Radio France και της France Televisions, οι κονσόλες της Lawo παρείχαν άψογη ποιότητα ήχου στο τεράστιο πλήθος στο Champ de Mars, καθώς και σε εκατομμύρια ακροατές και θεατές.

Δύο κονσόλες mc²56 που μοιράζονται ένα ζευγάρι A__UHD Core audio engine, χρησιμοποιήθηκαν στο Foh από τον Nadège Antonini για την ορχήστρα και τη συνολική μίξη του PA και από τον Stéphane Thouvenin για το premix του σολίστ. Μια τρίτη mc²56 και μια audio engine A__UHD Core φρόντισαν για τον έλεγχο των monitor, σε μια διαμόρφωση με δυο χειριστές και δυο επιφάνειες εργασίας, προκειμένου να προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή υποστήριξη στους Tahar Boukhlifa και Charles Bouticourt.

Ένα σύστημα passive splitters επέτρεψε σε περισσότερα από 140 μικρόφωνα να δρομολογηθούν ανεξάρτητα σε μια κονσόλα Lawo mc²66 που ελέγχεται από τον Laurent Fracchia για τη μίξη ήχου ραδιοφώνου και τηλεόρασης σε μια κινητή μονάδα παραγωγής του Radio France.

Σε ένα φορτηγό OB της France Televisions, ο Gregory Chevalier ήταν υπεύθυνος για την παραγωγή ήχου για την εθνική τηλεοπτική μετάδοση και τη διεθνή καθαρή ροή — και πάλι με μια κονσόλα mc²56.

"Κάθε χρόνο, είναι πραγματική χαρά να δουλεύω με αυτήν την ομάδα παθιασμένων και τελειομανών ανθρώπων που συντονίζεται από τον Christophe Lukaszewski στη μεγαλύτερη συναυλία κλασικής μουσικής στον κόσμο", δήλωσε ο Joffrey Heyraud, Διευθυντής Πωλήσεων της Lawo για τη Δυτική Ευρώπη. "Η φετινή έκδοση ήταν ιδιαίτερα συναρπαστική καθώς ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποιήθηκαν οι νέες μας μηχανές επεξεργασίας A__UHD Core και το σύστημα διαχείρισης πόρων HOME για αυτήν την εκδήλωση. Αυτή η νέα τεχνολογία επέτρεψε σημαντική μείωση του αποτυπώματος, χάρη στη συμπαγή λύση και τη συγκέντρωση πόρων DSP ανάμεσα στις κονσόλες».

Το Concert de Paris πραγματοποιείται πριν από τα παραδοσιακά πυροτεχνήματα της πόλης του Παρισιού την Εθνική Ημέρα της Γαλλίας και παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα κλασικής μουσικής στον κόσμο. Περίπου 100.000 θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παραστάσεις της National Orchester de France, των Chœur και Maîtrise de Radio France, καθώς και διεθνούς φήμης τραγουδιστές και σολίστ της όπερας. Την εκδήλωση ακολούθησαν 3,26 εκατομμύρια τηλεθεατές στο France 2 και πολλοί περισσότεροι ακροατές στο ραδιοφωνικό κανάλι France Inter. Μεταδόθηκε ζωντανά ή ηχογραφήθηκε σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο μέσω των δικτύων Euroradio και Eurovision".

Περισσότερες πληροφορίες για τις κονσόλες της Lawo θα σας δώσουν στην εταιρία Telmaco.

Επαφή
Telmaco


Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση