Διαφήμιση
Δευτέρα, 31 Ιούλιος 2023 10:01

Waves eMotion LV1 Session Editor

Το Session Editor για τον Waves eMotion LV1 επιτρέπει στους χρήστες να προετοιμάζονται πλήρως, πριν φτάσουν σε έναν χώρο, επιτρέποντάς τους να διαμορφώσουν κάθε πτυχή της μίξης τους μέσω του eMotion LV1.
Ετσι, ένας χρήστης μπορεί να φορτώσει το offline session file του στον LV1 και αυτόματα όλες οι πληροφορίες του session μεταφέρονται απευθείας στη θέση τους, δίχως να απαιτείται σύνδεση μέσω I/Os και δρομολόγηση μέσω servers και controllers.

Το LV1 Session Editor έχει το ίδιο ακριβώς interface με την κυρίως έκδοση λογισμικού του LV1. Ενα LV1 session μπορεί να αποθηκευτεί από το main LV1, επιτρέποντας το offline editing μέσω του Session Editor, κι εν συνεχεία είναι δυνατή ηαποθήκευση και επαναφόρτωση του αρχείου στο main mixer.
Αν ένας χρήστης διαθέτει ήδη presets, αυτά μπορούν να ενσωματωθούν στο offline session.

Με το Session Editor software, οι χρήστες μπορούν να δρομολογήσουν και να διαμορφώσουν offline τις I/O συσκευές και τα I/O control panels, μπορούν διαμορφώσουν τις παραμέτους του μίξερ, να δημιουργήσουν custom layers, να ονομάσουν τα κανάλια, τα buses, και τα delay groups, να διαμορφώσουν τα plug-in racks, καθώς και να σετάρουν όλες τις παραμέτρους των plug-in τους, να διαμορφώσουν το επιθυμητό routing και να εκτελέσουν πολλές ακόμα λειτουργίες, που θα τους κάνουν ευκολότερη τη δουλειά.

Περισσότερες πληροφορίες για το Session Editor αλλά και για το ίδιο το Waves eMotion LV1 θα σας δώσουν στην Omikron Electronics…

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση