Διαφήμιση
Δευτέρα, 03 Ιούλιος 2023 11:09

ITALIA LOVES ROMAGNA

Ο σκοπός της μουσικής εκδήλωσης με τίτλο ITALIA LOVES ROMAGNA, που πραγματοποιήθηκε στην RCF Arena στην περιοχή Reggio Emilia (Campovolo) της Βόρειας Ιταλίας, ήταν αμιγώς φιλανθρωπικός, καθώς τα έσοδα της συναυλίες δώθηκαν για την ενίσχυση των πληγέντων από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες στην ευρύτερη περιοχή της Romagna της Β. Ιταλίας.Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιουνίου, συμμετείχαν 15 από τα πλέον κορυφαία ονόματα τραγουδιστών και μουσικών της γειτονικής χώρας, όπως οι: BLANCO, ELISA, ELODIE, EMMA, GIORGIA, LUCIANO LIGABUE, MADAME, FIORELLA MANNOIA, GIANNI MORANDI, NEGRAMARO, LAURA PAUSINI, MAX PEZZALI, SALMO, TANANAI, ZUCCHERO.

To ITALIA LOVES ROMAGNA έλαβε χώρα με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού της Ιταλίας και της RAI – Italian Radio and Television. Στην εκδήλωση περαβρέθηκαν περισσότεροι από 40.000 θεατές.

Για την ανάγκες κάλυψης της εκδήλωσης στην RCF Arena εγκαταστάθηκαν περισσότερες από 300 καμπίνες της κορυφαίας σειράς TT+ της RCF, εκτελώντας χρέη line arrays, subwoofers και fills, προκειμένου να υπάρχει η βέλτιστη δυνατή κάλυψη σε κάθε σημείου του venue.

Περισσότερες πληροφορίες ωστόσο για τα προϊόντα της RCF στην Ελλάδα θα σας δώσουν στην Sirius Sound & Lighting Systems που αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της Ιταλικής εταιρίας στη χώρα μας…

Επαφή
Sirius Sound & Lighting Systems

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση