Διαφήμιση
Δευτέρα, 10 Απρίλιος 2023 11:09

System T for Music από την SSL

Η Solid State Logic είχε για καιρό στις επάλξεις το System T production system που ήταν ενδεδειγμένο για διαχείριση immersive audio workflows, οπότε ήταν μάλλον προφανές και αναμενόμενο ότι η εταιρία θα το εξέλισσε παραιτέρω προσαρμόζοντάς το στις πλέον σύγχρονες και απαιτητικές ανάγκες των immersive μουσικών παραγωγών ειδικά για broadcast περιβάλλον, και κάπως έτσι δημιουργήθηκε το  System T for Music.

Το System T προσφέρει channel και  object-based workflows για immersive μουσικές παραγωγές, υποστηρίζοντας διάφορα immersive audio formats, όπως Dolby Atmos Music, ειδικά με 7.1.2 beds.
Ολα τα μεμονωμένα κανάλια και τα bus formats υποστηρίζουν έως και 7.1.4. 3D panning, με XYZ και περιστροφικά Theta pan modes, ενώ παρέχεται ενσωματωμένο object control για DAW-hosted panner plug-ins, συμπεριλαμβανομένου του Dolby Atmos Music Panner.

Onboard συναντάμε τον SSL bus compressor σε 7.1.2 format, multiband compressors, dynamic EQs, tape echo, modulation tools, reverbs, VHD saturation, transient shaper και πολλά ακόμα.
Η αναβαθμισμένη σειρά περιλαμβάνει την ναυαρχίδα S500, μια large-format modular console και την S300 στη μεσαία κατηγορία που έρχεται σε φορμά 16, 32 και 48 fader configurations.

Η νέα σειρά θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση NAB σε μερικές ημέρες, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε απευθείας εδώ...

Επαφή
RM Audio

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση