Διαφήμιση
Τετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2023 15:17

H Kariotis Audio & Lighting στη HORECA

Στο περίπτερο της Kariotis Audio & Lighting στην προσφατη έκθεση HORECA, παρουσιάστηκαν εφαρμογές, έξυπνες λύσεις και audio – Lighting engineering προτάσεις για κτίρια και χώρους εστίασης και φιλοξενίας, αλλά και για κάθε είδους χώρο.

Στο booth της εταιρίας κυριάρχησαν τα Multiroom συστήματα της Ιταλικής Tutondo από τις σειρές Mondo T, Mondo Tas, Modus Pro System, Lite System κλπ, καθώς και όλες οι έξυπνες, διακριτικές και μίνιμαλ λύσεις της Tutondo. Στο κεντρικό πάνελ του booth κυριαρχούσε το S2500 Audio Multi-Room System της Tutondo καθώς τα on-wall ηχεία της σειράς TIBI καθώς και τα ηχεία της σειράς OH με το σφαιρικό design τους και την ευελιξία τους ως πρός την τοποθέτηση (τοποθετούνται είτε επίτοιχα, είτε σε επιδαπέδιες βάσεις). Στο κάτω τμήμα του στάντ βρισκόταν το επίτοιχο subwoofer AVS200.

H Tutondo βασίζεται στο χαρακτηριστικό lifestyle design, και η γκάμα των ηχείων της περιλαμβάνει τις σειρές In-Wall, On-Wall, Suspended, Column, καθώς και τα outdoor ηχεία με τις ενδεδειγμένες προδιαγραφές αδιβροχότητας και προστασίας από τις καιρικές συνθήκες.

Ενα από τα highlite του περιπτέρου ήταν αναμφίβολα το Invisible speaker (της σειράς In-wall). Πρόκειται για το 2δρομο Miraggio που απευθύνεται σε αρχτεκτονικές εφαρμογές στις οποίες το ηχείο θα πρέπει να είναι αόρατο. Μια ακόμα ξεχωριστή λύση της Tutondo που παρουσιάστηκε στη HORECA ήταν και το Modus Pro system που ενσωματώνει ένα πλήρες hi-fi module με ραδιοφωνικό δέκτη, μικρόφωνο, 3 εισόδους line, OLED display και δυνατότητα διαχείρισης πολλαπλών ζωνών και οδήγησης έχως και 20 ενεργών ηχείων με δυνατότητα Multiroom audio Bus κλπ.
Οι επισκέπτες μπόρεσαν επίσης να δουν τα in-wall control units της εταιρίας Tutondo, καθώς και τα voice alarm συστήματα της εταιρίας.

Στο περίπτερο της Kariotis Audio & Lighting παρουσιάστηκαν επίσης τα εγκαταστατικά προϊόντα της εταιρίας dB Technologies, όπως τα λιλιπούτεια full range ηχεία της σειράς LVX P και συγκεκριμένα τα LVX P5 σε λευκό και μαύρο χρώμα, τα δίδρομα IS26T της σειράς IS με τα δυο διαφορετικά διαγράμματα κάλυψης που ουσιαστικά το μετατρέπουν από point source σε line array.
Υπήρχαν επίσης επιλεγμένα installation προϊόντα της Adamson, καθώς και architectural lighting φωτιστικά της επίσης Ιταλικής Prolights.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλα τα παραπάνω προϊόντα, επικοινωνήστε με την εταιρία Kariotis Audio & Lighting…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση