Διαφήμιση
Τετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2023 15:05

Η Immex στη HORECA

Το περίπτερο της Immex στη HORECA μαγνήτισε τα βλέματα των επισκεπτών χάρη στο Immersive experience LED Tunnel, που αποτέλεσε για πολλούς μια μοναδική εμπειρία ακροάματος και φωτισμού – εικόνας. Ωστόσο, ακριβώς δίπλα στο χώρο υποδοχής υπήρχε ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον καθώς πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους στην Ελληνική αγορά τα ηχεία της Αμερικάνικης 1 Sound του Lou Mannarino, ο οποίος μετράει περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του επαγγελματικού Audio, αποτελεί τον ιδρυτή της of L&M Sound & Light και έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες πρώτης γραμμής όπως οι Paul McCartney, Jay-Z, Bon Jovi και The New York Philharmonic μεταξύ άλλων, ενώ έχει σχεδιάσει το ηχητικξά συστήματα για χώρους όπως τα: The Metropolitan Museum of Art, Lincoln Center for the Arts, The Four Seasons Hotels και πολλά άλλα αξιόλογα venues.

Οσον αφορά τα προιόντα της 1 Sound που είδαμε από κοντά, κυριάρχησε το Panorama MS34, με τη Mono-stereo τεχνολογία του επιτυγχάνοντας να ‘κυκλώσει’ το θεατή με τη διευρυμένη στερεοφωνική του εικόνα. Παρόντα και τα ομοαξονικά ηχεία υψηλής πιστότητας επιπέδου studio monitor, της σειράς Cannon που εσνωματώνουν παθητικό ακτινοβολητή στην πίσω πλευρά της μπάφλας όσον αφορά τη φόρτιση του χαμηλού, ενώ απευθύνονται και σε εγκαταστάσεις στις εκδόσεις ‘i’ καθώς εκτός από τα κατάλληλα συνοδά αξεσουάρ πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές αδιαβροχότητας και προστασίας από θαλλασινό νερό και υγρασία.

Σε ξεχωριστό σημείο στο booth της εταιρίας είδαμε και το Tower LCC84, ένα active cardioid line array column με οκτώ 4ιντσα ομοαξονικά ηχεία με 1,4’ compression driver και αντίστοιχα έξι 4ιντσα full range μεγάφωνα να εδράζονται στην πίσω μπάφλα.

Ολα τους, διατίθενται σε custom χρωματισμούς καμπίνας και σίτας (εκτός από το στάνταρ μαύρο – άσπρο). Εντός του Immersive experience LED Tunnel είχαν τοποθετηθεί τα λιλιπούτεια εγκαταστατικά ηχεία Charlie 4 της Ιταλικής Outline με το 4ιντσο full range driver, ενώ δίπλα στο booth υπήρχαν και εγκατασταστικές προτάσεις ηχείων της Ισπανικής DAS…

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλα τα παραπάνω προϊόντα, επικοινωνήστε με την εταιρία Immex η οποία μόλις 'εγκαινίασε' και ανέβασε και το νέο site της…

Επαφή
Immex

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση