Διαφήμιση
Τετάρτη, 11 Μάιος 2022 09:44

ΙSE 2022: Ανοιξε τις πόρτες στον κόσμο του AV

Μετά από δυο (για την ακρίβεια μετά από 2,5) χρόνια ‘ξηρασίας’, κλεισίματος της παγκόσιας κοινότητας και αγοράς του AV, αλλά και του κλάδου των εκθέσεων, η Ιntegrated Systems Europe άνοιξε ξανά τις πόρτες της στους επαγγελματίες του ευρύτερου AV κλάδου.

Μάλιστα αυτή είναι η πρώτη φορά που η ISE υποδέχεται την AV κοινότητα στο καινούργιο της σπίτι στη Βαρκελώνη, μετά από περίπου 15 χρόνια στο εξίσου φιλόξενο, αλλά μικρό πλέον για τις ανάγκες της συνεχώς αναπτυσσόμενης ISE, RAI του Αμστερνταμ...

Η έκθεση άνοιξε τις πόρτες της χθές με την ανταπόκριση από εκθέτες και επισκέπτες να είναι τεράστια, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν μας τα δεδομένα της εποχής, αφού τα παγκόσμια μέτρα για την πανδημία μόλις χαλάρωσαν (και πάλι όχι παντού…).

Ο Mike Blackman, managing director της ISE, μιλώντας στο ISE Daily δήλωσε ενθουσιασμένος για την επανεκκίνηση της αγοράς και της έκθεσης και ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη συνέχεια, ενώ όπως χαρακτηριστικά είπε, η ISE 2022 είναι μια ‘κανονική’ ISE, καθώς η υπέρβαση που είχαν ήδη δρομολογήσει και σχεδιάσει πήγε πίσω λόγω πανδημίας, καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε ‘δεν έχουμε μαζί μας περίπου 300 εκθέτες από την Κίνα λόγω των περιορισμών που έχουν επιβληθεί εκει΄, ενώ υπάρχει πρόβλημα και με μερικές Αμερικάνικες εταιριες που θα συμμετέχουν στην InfoComm που ξεκινάει κι αυτή σε μερικές εβδομάδες (κι αυτό λόγω του επανασχεδιασμού της ISE και της προσωρινής μετατόπισής της για το φετινό Μάιο, καθώς ως γνωστόν ο μήνας διεξαγωγής της έκθεσης είναι ο Φεβρουάριος).

Ο Mike Blackman επισήμανε επίσης ότι ο εκθεσιακός χώρος φέτος φτάνει τα 48.000 τ.μ. ενώ με βάση τα συμβόλαια που είχαν υπογράψει στο τέλος του 2020 η έκθεση θα περιελάμβανε ακόμα 20.000 τ.μ και το σύνολο των συμμετεχόντων εταιριών – εκθετών από όλο τον κόσμο, θα ξεπερνύσε κατά πολύ τις 900…
Ωστόσο, με 400 ακόμα εταιρίες που δεν συμμετέχουν φέτος βρίσκονται σε στενή επαφή και φιλοδοξούν του χρόνου να δώσουν το παρών στο Gran Vía της Βαρκελώνης.

Αντίστοιχα ενθουσιώδεις ήταν στις δηλώσεις τους από την πρώτη ημέρα της έκθεσης τόσο ο Dave Labuskes, CEO της AVIXA, ο οποίος κάνοντας ιδιαίτεραη μνεία για την Βαρκελώνη ανέφερε χαρακτηριστικά πως η πόλη ‘έστρωσε ήδη το κόκινο χαλί για την ISE»... όσο και ο Daryl Friedman, global president και CEO της CEDIA, ο οποίος τόνισε πως τα event με προσωπική επαφή είναι ιδιαιτέρως σημαντικά για τη CEDIA και τα μέλη της, ενώ η ανταπόκριση των επισκεπτών ήταν κατά πολύ μεγαλύτερη απ’ ότι ανέμεναν.

Επαφή
ISE

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση