Διαφήμιση
Τετάρτη, 20 Απρίλιος 2022 10:39

Η Shure παρουσίασε τη νέα κάψα KSM11

Η Shure παρουσίασε τη νέα KSM11 Wireless Vocal Microphone Capsule, η οποία αποτελεί την premium πρόταση της εταιρίας όσον αφορά τις πυκνωτικές υλοποιήσεις μικροφώνων, ενώ η χρήση της ενδείκνυται με τα κορυφαία ασύρματα συστήματα της Shure.

Σύμφωνα με την εταιρία η νέα κάψα (που προορίζεται για ηχοληψία φωνητικών) προσφέρει καθαρότητα στη χαμηλή και μεσαία περιοχή, καθώς και στις λεπτομέρειες στις ανώτερες υψηλές συχνότητες στην αναπαραγωγή φωνής, δίχως να απαιτείται η προσθήκη επιπλέον επεξεργασίας.

Η νέα κάψα διατίθεται σε μαύρο και ‘βουρτσισμένο’ νίκελ φινίρισμα, ενώ διαθέτει επίχρυσο διάφραγμα ¾ της ίντσας και κορυφαία ηλεκτρονικά διασφαλίζοντας έτσι κορυφαίες επιδόσεις ως προς τη δυναμική περιοχή και ταχύτατη απόκριση στα γρήγορα μεταβατικά.
Το ‘deep’ cardioid πολικό διάγραμμα διασφαλίζει την μείωση της off-axis φασικής παραμόρφωσης.
Επιπλέον διαθέτει ένα “advanced suspended isolation system” για τη μείωση του handling noise και την επίτευξη περαιτέρω καθαρότητας.|

Σημειωτέον ότι η νέα κάψα ξεκίνησε να υλοποιείται από το 2017, ενώ το 2021 ξεκίνησαν τα beta test και οι δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες στο ‘δρόμο’.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Paul Wichmann, FOH engineer του ράπερ Tyler the Creator, επισήμανε χαρακτηριστικά ότι:  “οι Rappers, και οι MCs συνήθως κλείνουν με τη χούφτα τους την κάψα του μικροφώνου, γι’ αυτό και ζήτησα από τη Shure να κάνει κάτι γι’ αυτό. Η Shure μου έστειλε την κάψα KSM11 και πλέον δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αν ο καλιττέχνης ‘καπακώνει’ το μικρόφωνα, καθώς μπορώ να εμπιστευτώ τη νέα κάψα που κάνει τη δουλειά…”.

Αντίστοιχα θετικά ήταν και τα σχόλια του Will Nicholson, FOH engineer της Dua Lipa, που αναφέρθηκε στην εξαιρετική ηχητική πιστότητα και ακρίβεια της νέας κάψας της Shure, δίχως να χρειάζεται καμία απολύτως προσπάθεια γι’ αυτό από πλευράς ηχολήπτη…

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα κάψα KSM11 της Shure θα σας δώσουν στην Ελληνική αντιπροσωπεία SOUNDMAZE Ευθυμιάδης…

Επαφή
SOUNDMAZE - Ευθυμιάδης
τηλ.210-654 7730

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση