Διαφήμιση
Πέμπτη, 17 Μάρτιος 2022 11:47

Δικτύο πιστοποιημένων επαγγελματιών RCF & Webinar

Από την εταιρία Sirius Sound λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με τη δημιουργία δικτύου πιστοποιημένων συνεργατών RCF στη χώρα μας, ενώ παράλληλα μας ενημερώνει και για τη διοργάνωση 4ήμερου εκπαιδευτικού webinar με την συνδρομή της RCF Audio Academy.

Δελτίο Τύπου - Sirius Sound
«Αγαπητοί μας συνεργάτες,
στη δύσκολη, απαιτητική και συνεχώς εξελισσόμενη εποχή που ζούμε, το βασικό μας εργαλείο είναι να γίνουμε καλύτεροι! Η αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πελάτες μας ίσως είναι το βασικότερο και σημαντικότερο βήμα. Εξίσου σημαντικά όμως είναι και η αναγνωρισιμότητα που έχουμε στην αγορά καθώς και η σωστή επιλογή συνεργατών.

Για όλα τα παραπάνω, σας προτείνουμε να ακολουθήσετε τους καλύτερους και δημιουργούμε ένα δίκτυο πιστοποιημένων από την RCF συνεργατών που ασχολούνται με την ενοικίαση εξοπλισμού σε όλα τα επίπεδα. Προϋπόθεση να διαθέτουν στο στόλο τους ηχητικά RCF προς ενοικίαση.
Το δίκτυο θα απεικονίζεται σε ένα χάρτη, ο οποίος θα ανέβει σε όλα τα social media, αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα μας, προκειμένου να γίνονται οι ανάλογες προωθητικές ενέργειες και να γνωρίζει ο πελάτης που μπορεί να νοικιάσει RCF εξοπλισμό.

Με την συνδρομή της RCF, οργανώνουμε ένα τετραήμερο εκπαιδευτικό webinar με την συμμετοχή σας, στο οποίο θα πάρετε την πιστοποίηση υπογεγραμμένη από την RCF.

Η εκπαίδευση θα γίνει διαδικτυακά λόγω των συνθηκών και θα υπάρξουν επιπλέον sessions στην έδρα μας αλλά και στην RCF Audio Academy στην Ιταλία αργότερα.
Κάποια από τα πλεονεκτήματα που θα έχετε επιπλέον των ανωτέρω, είναι πως θα ενημερώνεστε απευθείας για οποιαδήποτε αναβάθμιση, εξέλιξη ή παραγωγή νέας σειράς ηχητικών που θα μπορούσε να σας ενδιαφέρει καθώς και η άμεση υποστήριξη στον σχεδιασμό ενός event-project από την Sirius Sound & Lighting Systems.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των webinar είναι οι 24, 29, 30 και 31 Μαρτίου 2022.

Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να αποστείλετε τα πλήρη στοιχεία σας, διακριτικό τίτλο εταιρείας και ονοματεπώνυμο/α συμμετέχοντα/όντων, καθώς και μια επισκόπηση του εξοπλισμού RCF που ήδη έχετε, στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 22/3/2022”.

Επαφή
Sirius Sound

 

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση