Διαφήμιση
Τετάρτη, 10 Νοέμβριος 2021 13:56

Εκλογές ΣΤΑΖΟΕ (με Υβριδικό τρόπο διεξαγωγής)

Από το ΣΤΑΖΟΕ δημοσιεύθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης την προηγούμενη Κυριακή 7/11 και τον ορισμό ημερομηνίας εκλογών την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 με υβριδικό τρόπο (με φυσική παρουσία μέσω κάλπης και με ηλεκτρονική ψηφοφορία για τα μέλη εκτός Αττικής)...

ΣΤΑΖΟΕ – Ανακοίνωση
“Την Κυριακή 7/11 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του ΣΤΑΖΟΕ, παρουσία δικηγόρου. Κατά πλειοψηφία επιλέχθηκε για εκπροσώπηση του ΣΤΑΖΟΕ σε δευτεροβάθμιο όργανο από την Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος και ψηφίστηκαν οι συνάδελφοι που θα αποτελούν την εφορευτική επιτροπή.

Η Εφορευτική επιτροπή αποτελείται από τους:
Γεώργιο Μανιατάκο
Ηλία Τριντή
Γιούσεφ Χαλίλ

Στην συνέχεια αφού καθορίστηκε ο τρόπος διεξαγωγής των επερχόμενων εκλογών ως Υβριδικός με κάλπη και φυσική παρουσία στην Αθήνα και ταυτόχρονη ηλεκτρονική ψηφοφορία για όσους συναδέλφους βρίσκονται σε άλλες πόλεις ορίστηκε η ημερομηνία διεξαγωγής τους την Κυριακή 21 Νοεμβρίου στα Γραφεία του ΣΤΑΖΟΕ (ΓΛΑΔΣΤΩΝΟΣ 10 -10677 στον 6ο όροφο)

Σας υπενθυμίζουμε πως για να μπορέσει κάποιος/κάποια να συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία ως ψηφοφόρος ή ως υποψήφιος θα πρέπει να είναι ταμειακώς εντάξει με τις συνδρομές του γι αυτό και σας καλούμε να τακτοποιήσετε έγκαιρα τις ταμειακές σας εκκρεμότητες. (για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις συνδρομές σας μπορείτε να απευθυνθείτε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ).
Η ηλεκτρονική εκλογική διαδικασία αποτελεί και για εμας μια πρωτόγνωρη εμπειρία γι αυτό και θα υπάρξουν το επόμενο διάστημα λεπτομερείς οδηγίες για τον τρόπο διεξαγωγής της ψηφοφορίας.

Συνάδελφοι υπενθυμίζουμε ότι ΑΝ δεν υπάρξουν υποψήφιοι και δεν μπορέσουν να διεξαχθούν οι εκλογές, η λειτουργία του Σωματείου κινδυνεύει να ανασταλεί!
Σας καλούμε όλες και όλους να συμμετέχετε ενεργά στην εκλογική διαδικασία”.

Επαφή
ΣΤΑΖΟΕ

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση