Διαφήμιση
Τετάρτη, 06 Οκτώβριος 2021 13:20

Η CMX στη Sirius Sound & Lighting

Από την εταιρία Sirius Sound & Lighting λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με την ανάληψη της αντιπροσώπευσης της CMX στην Ελληνική αγορά…

Δελτίο Τύπου - Sirius Sound & Lighting
“Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,
η δέσμευσή μας να είμαστε ένας αξιόπιστος και πιστός συνεργάτης σας, επισφραγίζεται με τις επιλογές μας. Μετά την RCF και την Sagitter, δύο εταιρείες υψηλού επιπέδου και ποιότητας, που όλοι πλέον γνωρίζετε, προσθέτουμε και την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της CMX για την Ελλάδα!
Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Κίνας με εξειδίκευση στην παραγωγή προϊόντων public address, ΕΝ54, ενισχυτών 100V και όλων των παρελκόμενων που χρειάζεται μια άρτια εγκατάσταση ήχου.
Η εταιρεία είναι προσανατολισμένη στην ποιότητα και την διασφαλίζει χρησιμοποιώντας μόνο τις καλύτερες πρώτες ύλες. Ο ποιοτικός έλεγχος γίνεται μέσω μιας διαδικασίας έξι βημάτων με εξελιγμένα προγράμματα που διασφαλίζουν QC(quality control) και QA(quality assurance).
Το σύστημα ποιοτικού ελέγχου της CMX ακολουθεί αυστηρά τις οδηγίες ISO9001 και ISO14001.
Εμείς κάναμε μια πολύ προσεκτική επιλογή προϊόντων, με βασικό κριτήριο αυτά που έχει ανάγκη και ταιριάζουν στην Ελληνική αγορά και εξασφαλίσαμε επαρκές απόθεμα σε εξαιρετικές τιμές.
Μεγαλώνουμε…αλλά πάντα προς όφελός σας!

Με εκτίμηση, Παναγιώτης Γιαννέλος - Sales Manager”

Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στην εταιρία
Sirius Sound & Lighting…

Επαφή
Sirius Sound & Lighting

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση