Διαφήμιση
Πέμπτη, 19 Δεκέμβριος 2019 22:18

Η DNA Systems με νέα brands στην iNTERLiNKED

του Βασίλη Λαδονικόλα

Νέα εποχή για την EAW στην Ελληνική αγορά, με την πρώτη επίσημη παρουσίαση της εταιρίας να γίνεται στην έκθεση iNTERLiNKED του Ζαππείου, στο booth της DNA Systems.
Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά, ξεκινώντας με τα προϊοντικά highlights του περιπτέρου της DNA Systems. Η Ελληνική αντιπροσωπεία, παρουσίασε τη νέα σειρά ενισχυτών εγκαταστάσεων Mezzo της Powersoft, που αποτελούν σίγουρα μια πρωτοποριακή πλατφόρμα για κάθε είδους μόνιμη εγκατάσταση, αφού παρέχουν, ισχύ, ευελιξία, δυνατότητα αυτόματης ρύθμισης, μικρό μέγεθος όλα αυτά σε συνδυασμό με το ‘απόλυτο’ πρόγραμμα διαχείρισης ArmoniaPlus.

Ακόμα η ναυαρχίδα των ενισχυτών παγκοσμίως, ο Χ8 μαγνήτισε το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ η σειρά Τ απέδειξε γιατί αποτελεί ακόμα μια λύση πρώτης γραμμής για την Ελληνική αγορά του rental, αφού η σχέση απόδοσης τιμής για τους ενισχυτές 2 και 4 καναλιών είναι εντυπωσιακή.
Στο booth της εταιρείας παρουσιάστηκαν και προϊόντα από τις δύο νέες αντιπροσωπείες, αυτών της EAW και της Next Pro Audio.

Η EAW, γνωστή στην Ελληνική αγορά, μπαίνει σε μια νέα εποχή, νέων προϊόντων, νέων τεχνολογιών και δυνατοτήτων πολλά από τα οποία παρουσιάστηκαν στην έκθεση, όπως τα 2δρομα RSX89RSX129 και το 3 δρομο αυτοενισχυόμενο RSX208L, όλα τους της σειράς Radius. Υπήρχε επίσης και το 3δρομο παθητικό KF364 της αντίστοιχης σειράς KF της EAW.
Τέλος η Πορτογαλέζικη, πολλά υποσχόμενη Next Pro Audio, έκλεψε την παράσταση με τον μοναδικό σχεδιασμό των ηχείων της αλλά και με τον ηχητικό της χαρακτήρα, που σε συνδυασμό με τους ενισχυτές της Powersoft (χρήση presets) δημιουργούν ένα πραγματικά ενδιαφέρον ‘πακέτο’.

Για όλα τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν στην έκθεση iNTERLiNKED 2019, αλλά και για ακόμα περισσότερα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία DNA Systems.

Επαφή
DNA Systems

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση