Διαφήμιση
Τετάρτη, 27 Νοέμβριος 2019 17:19

Ο Βιντεορυθμός στην iNTERLiNKED expo 2019

Από την εταιρία Βιντεορυθμός, λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με τη συμμετοχή της εταιρίας στην έκθεση iNTERLiNKED expo 2019…

ΒΙΝΤΕΟΡΥΘΜΟΣ ΑΕ – Δελτίο τύπου
"Η εταιρεία μας, ΒΙΝΤΕΟΡΥΘΜΟΣ ΑΕ, συμμετέχει και υποστηρίζει κάθε προσπάθεια που γίνεται στην Ελλάδα που σχετίζεται με το χώρο της τεχνολογίας A/V και τις εφαρμογές της. Η εταιρεία μας, από το 1986 έχει δυναμική παρουσία στην Ελληνική αγορά στο χώρο των οπτικοακουστικών συστημάτων, αντιπροσωπεύοντας κάποιους από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές του χώρου.

Μεταξύ των άλλων, η εταιρεία διαθέτει τμήμα Systems Integration, στελεχωμένο από εξειδικευμένους μηχανικούς με εφαρμογές Multiroom, A/V Controlling, Large Displays, Video-Wall Displays και Video-Conference. Η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο, διαθέτοντας δικό της τμήμα σχεδιασμού εφαρμογών, τεχνικής υποστήριξης και service των συσκευών και των προϊόντων που διακινεί. Στο πελατολόγιο της συμπεριλαμβάνονται εκπαιδευτικά ιδρύματα, στρατιωτικές υπηρεσίες, ξενοδοχεία, συνεδριακά κέντρα καθώς και το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. 

Στην έκθεση iNTERLiNKED EXPO 2019, θα παρουσιαστούν προϊόντα από τους κατασκευαστές, Audio-Technica (πικάπ, συνεδριακά συστήματα, επαγγελματικά μικρόφωνα), Eiki (επαγγελματικά προβολικά συστήματα), Furman (φίλτρα ρεύματος), Russound (συστήματα multiroom) και Wyrestorm (συστήματα διαχείρισης σημάτων εικόνας).
Την Κυριακή και τη Δευτέρα, στο περίπτερό μας θα βρίσκεται εκπρόσωπος του εργοστασίου Audio-Technica, για αναλυτική παρουσίαση προϊόντων της Audio-Technica. Θα χαρούμε να επισκεφθείτε το περίπτερο μας, έτσι ώστε να σας ενημερώσουμε για τις καινοτόμες εφαρμογές που αναπτύσσει η εταιρεία μας".

Επαφή
ΒΙΝΤΕΟΡΥΘΜΟΣ ΑΕ

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση