Διαφήμιση
Κυριακή, 24 Νοέμβριος 2019 20:17

Η εταιρεία Rackey’s στην iNTERLiNKED expo

Από την εταιρία Rackey's Audiovisual & Lighting λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με τη συμμετοχή της στην έκθεση iNTERLiNKED expo (Ζάππειο Μέγαρο / 30 Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2019)… 

Rackey's Audiovisual & Lighting – Δελτίο τύπου
"Η εταιρεία Rackey’s αποτελεί τη μοναδική επιχείρηση στον χώρο του επαγγελματικού ήχου, φωτισμού και εικόνας που καλύπτει και τους τρεις βασικούς τομείς δραστηριοτήτων του κλάδου που είναι η ενοικίασης , η πώληση  καθώς και η κατασκευής flight cases για πάνω από 30 χρόνια.

Ο τομέας της ενοικίασης στελεχώνεται από έμπειρο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό, που μπορεί να ανταπεξέλθει και στις πιο απαιτητικές εγκαταστάσεις. Με επαγγελματισμό και συνέπεια ακολουθώντας τις εξελίξεις της τεχνολογίας σε όλους τους τομείς, με εξοπλισμό που συνεχώς ανανεώνεται και με πρωταρχικό στόχο την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση του πελάτη, το τμήμα ενοικιάσεων συνεχίζει, εξελίσσεται και βελτιώνεται διαρκώς.  

Όσον αφορά τον τομέα της πώλησης μέσα από πολυετή συνεργασία με οίκους του εξωτερικού (Adam Hall Group Brands – LD Systems, Cameo, Gravity, Defender, Palmer – Master Audio, ANT, Steinigke Brands – Eurolite, Omnitronic, Omnilux – UDG Gear) η εταιρεία Rackey’s έχει τη δυνατότητα να προσφέρει μια ευρεία ποικιλία των πλέον σύγχρονων προϊόντων σε επίπεδο ήχου, φωτισμού και εικόνας. Ο κατάλογος των συνεργατών από το εξωτερικό μεγαλώνει διαρκώς, καθώς μέσα από την παρουσία μας σε κλαδικές ευρωπαϊκές εκθέσεις, συνάπτουμε νέες συμφωνίες με στόχο πάντοτε την παροχή διαρκώς νέων επιλογών στην ελληνική αγορά. Αποτέλεσμα των συνεργασιών αυτών, αποτελεί και η νέα εταιρεία που το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει  στην έκθεση του Ζαππείου, η CLF Lighting με την οποία έχουμε αποκλειστική συνεργασία για την εκπροσώπηση της στην Ελλάδα . Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία CLF διαθέτει εξελιγμένα συστήματα επαγγελματικού φωτισμού και μια από τις μεγαλύτερες rental εταιρίες στην Ευρώπη την Rent All.  

Τέλος, ο τομέας των flight cases αποτελεί έναν εξίσου βασικό τομέα της επιχείρησης. Μετά από 30 χρόνια στην παραγωγή custom cases, η γνώση, η εμπειρία, ο μηχανολογικός εξοπλισμός καθώς και το απολύτως καταρτισμένο προσωπικό, καθιστά την εταιρεία μια από τις πρώτες επιλογές για κατασκευή flight cases. Η ταυτόχρονη παρουσία στον τομέα της ενοικίασης, επιτρέπει τη γνώση για τις απαιτήσεις της μεταφοράς και αποθήκευσης μηχανημάτων, κάτι το οποίο προστίθεται στην ήδη έμπειρη προσέγγιση των κατασκευών. Σήμερα, η Road Cases (τμήμα κατασκευής της Rackey’s) αποτελεί τη μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που διαμορφώνει τα αφρώδη στο σχήμα των εκάστοτε μηχανημάτων, ενώ η συνεργασία με  τις δύο μεγαλύτερες εταιρείες του εξωτερικού Penn Elcom και Adam Hall, με την τελευταία να εκπροσωπείται  κατ’ αποκλειστικότητα από την εταιρία μας, εξασφαλίζει το καλύτερο και πιο ποιοτικό αποτέλεσμα και στο κομμάτι των υλικών.

Στην έκθεση του Ζαππείου η εταιρία μας θα παρουσιάσει τα παρακάτω προϊόντα: LD Systems MAUI P900 W Powered Column PA System by Porsche Design Studio platinum grey, το LD Systems MAUI 28 G2 W Compact Column PA System with Mixer and Bluetooth σε λευκό χρώμα, το ασύρματο συνεδριακό σύστημα μικροφώνων της LD Systems U505 CS 4 4-Channel Wireless Conference System, το LD Systems CURV 500 TS Compact Touring Array System, το μικρότερο LD Systems CURV 500 ES Portable Array System Entertainer Set ,τα ασύρματα μικρόφωνα και in ears και σειρά άλλων  προϊόντων της LD SYSTEMS .

Από την CAMEO θα παρουσιάσουμε όλα τα hot νέα προϊόντα φωτισμού ξεκινώντας από το εξαιρετικό outdoor LED WASH Light ZENIT W 600 που ήδη έχουμε χρησιμοποιείσαι σε εντυπωσιακούς εξωτερικούς φωτισμούς χώρων μια και στο τμήμα rental της εταιρίας μας διαθέτουμε 24 φωτιστικά, τον μικρότερο αδελφό του ΖΕΝΙΤ W 300 , το νέο Profile spot Moving  Head OPUS SPS FC , το professional high power freshnel with RGBW LED F2 FC , το professional outdoor LED PAR spotlight with 125 w CLZP100DTW, καθώς και το Cameo CL 200 Spot with white 200 W COB-LED and Adjustable Colour Temperature.
Τα special effect Cameo INSTANT FOG 1700 T PRO High Output 1,700 W Touring Fog Machine , Cameo STEAM WIZARD 2000 Fog Machine with RGBA LEDs for Coloured Fog Effects, και το ασύρματο σύστημα DMX Cameo W-DMX T1 W-DMX 2.4 GHz Transceiver powered by Wireless Solution .

Ιδιαίτερη παρουσίαση της εταιρίας GRAVITY με πληθώρα προϊόντων καθώς και των νέων επαγγελματικών stands ηχείων και μικροφώνων Gravity TSP 5212 LB
Touring series Steel Speaker Stand with Auto Lockpin και Gravity TMS 4322 B Touring series Tripod Mic Stand with Telescope Boom
Επίσης επιλεκτικά θα παρουσιάσουμε ορισμένα από τα πιο εμπορικά προϊόντα των εταιριών ΑΝΤ INTO MUSIC και MASTER AUDIO .

Αφήνουμε για έκπληξη την CLF Lighting…
Σχετικά με τα cases θα σας εκπλήξουμε με την νέα σειρά GREEN LINE που θα ταρακουνήσει την αγορά τους επόμενους μήνες με την ποιότητα και τις τιμές της. Θα δείξουμε πολλές νέες κατασκευές  με τη χρήση διαφόρων  καινοτόμων σχεδίων και υλικών και το πιο σημαντικό: θα παρουσιάσουμε δείγματα με αφρώδη διαμορφωμένα να υποδέχονται και να προστατεύουν τον  ευαίσθητο εξοπλισμό σας.
Η Rackey’s αποτελεί μια εταιρεία που στόχο έχει τη διαρκή εξέλιξη, την παροχή όσο το δυνατόν καλύτερων υπηρεσιών στον τομέα της ενοικίασης, την ανεύρεση και σύναψη συμφωνιών με όλο και περισσότερους οίκους του εξωτερικού, ώστε κάθε χρόνος που περνάει να καθιστά δυνατή την καλύτερη εξυπηρέτηση ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών. Με επιμονή και υπομονή η εταιρεία σήμερα, μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε ενοικίαση, πώληση και κατασκευή flight cases και θα συνεχίσει να αναζητά συνεχώς τρόπους για διαρκή βελτίωση".

Επαφή
Rackey's Audiovisual & Lighting

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση