Διαφήμιση
Τρίτη, 15 Οκτώβριος 2019 18:27

Το πρώτο DANTE Training στην Ελλάδα

Από την εταιρία Φ. Νάκας ΑΒΕΕΤΕ λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με την αντιπροσώπευση της Audinate στην Ελλάδα και τη διοργάνωση του πρώτου εκπαιδευτικού σεμιναρίου DANTE Level 1 & Level 2 στη χώρα μας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 12 Νοεμβρίου 2019 στην Αίθουσα συναυλιών του Ωδείου Φίλιππος Νάκας στην Αθήνα. Το σεμινάριο θα γίνει στην Αγγλική γλώσσα και θα είναι Δωρεάν., Η εκπαίδευση αυτή απευθύνεται σε αρχάριους ή έμπειρους …

Φ. Νάκας ΑΒΕΕΤΕ – Δελτίο τύπου
«Με την ανακοίνωσή του από την Audinate   πριν μερικά χρόνια και μέχρι σήμερα, το πρωτόκολλο Dante έχει ξεχωρίσει στην αγορά του επαγγελματικού ήχου με εφαρμογές Audio over IP και αποτελεί πλέον ένα standard πρωτόκολλο επικοινωνίας με μοναδικές επιδόσεις και αξιοπιστία. Στην Φίλιππος Νάκας ΑΒΕΕΤΕ έχουμε υλοποιήσει λύσεις που βασίζονται στο Dante, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη στους πελάτες μας. Διαθέτουμε πιστοποιημένο προσωπικό τεχνικών (στο υψηλότερο Level πιστοποίησης) που με τεχνογνωσία και συνέπεια, μπορεί να προσφέρει λύσεις και υπηρεσίες με προϊόντα Dante από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές της αγοράς.

Με την ευκαιρία της νέας αυτής συνεργασίας, η εταιρία μας ανακοινώνει την διοργάνωση του πρώτου Σεμιναρίου Dante Level 1 & Level 2  που θα γίνει για πρώτη φορά στην χώρα μας, στις 12 Νοεμβρίου 2019 (ώρες διεξαγωγής 11.00-18.00) στην Αίθουσα συναυλιών του Ωδείου Φίλιππος Νάκας στην Αθήνα (Ιπποκράτους 41, Αθήνα).

Τα επίπεδα Level 1 & Level 2 είναι ένα εκπαιδευτικό course μίας ημέρας που θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά στην Αγγλική γλώσσα.
To Level 1 είναι η εισαγωγή για τους χρήστες που είναι αρχάριοι στις εφαρμογές δικτύων. Αυτή η ενότητα προσφέρει τα θεμελιώδη στοιχεία πάνω στις δικτυακές υλοποιήσεις ήχου και όλα όσα χρειάζονται για την δημιουργία ενός μικρού δικτύου Dante.
Το Level 2 είναι το επόμενο επίπεδο που προετοιμάζει τους τεχνικούς ήχου και συστημάτων AV για τον σχεδιασμό μεγαλύτερων δικτυακών συστημάτων Dante και παρέχει εκπαίδευση σε θέματα της ηχητικής δικτύωσης όπως clocking, unicast & multicast, latency και redundancy

Η εκπαίδευση αυτή απευθύνεται σε αρχάριους ή έμπειρους χρήστες δικτυακών εφαρμογών Dante. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί  σειρά προτεραιότητάς. Το σεμινάριο απευθύνεται σε τεχνικούς ήχου, AV τεχνικούς, System Integrators, και Broadcast τεχνικούς. Η δήλωση συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο είναι απαραίτητη.

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ…

Επαφή
Φ. Νάκας

Rate this item
(7 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση