Διαφήμιση
Πέμπτη, 19 Σεπτέμβριος 2019 14:35

Ο 'Νεύτων' ακόμα καλύτερος

O Newton είναι ίσως ο πιο καυτός επεξεργαστής / ψηφιακή πλατφόρμα ελέγχου της τελευταίας 2ετίας. Ενας σημαντικός λόγος που συμβαίνει αυτό είναι οι τεράστιες δυνατότητες δρομολόγησης και επεξεργασίας σημάτων, οι δυνατότητες αναβάθμισης που υποστηρίζει και η ανοικτή αρχιτεκτονική του στο ευρύτερο ψηφιακό περιβάλλον. 

Ετσι λοιπόν, στην Outline αποφάσισαν ότι έχει έρθει η ώρα για μια σειρά σημαντικών αναβαθμίσεων που πραγματοποιούνται μέσω των νέων εκδόσεων firmware και software. Πρόκειται για τις εκδόσεις v.95 firmware / v.1.9 software που προσθέτουν στον επεξεργαστή μια πλειάδα σημαντικών αναβαθμίσεων.
Ας δούμε τις σημαντικότερες από αυτές:

1. Smaart ® API integration
Πλέον το system tuning για τους Smaart users θα αποτελεί μια ευκολότερη, ταχύτερη και ακριβέστερη διαδικασία, καθώς μια από τις βασικές αναβαθμίσεις του Newton είναι η ενσωμάτωση όλων των των Smaart measurement data στον επεξεργαστή και η πρόσβαση σε αυτές μέσω του περιβάλλοντος του  Outline Dashboard software. Σχολιάζοντας την εν λόγω λειτουργία, ο Karen Anderson, CEO της Rational Acoustics ανέφερε ότι «η Outline έχει κάνει εξαιρετική δουλειά». 

2. Direct Transfer
Πρόκειται για έναν νέο, γρήγορο και εναλλακτικό τρόπο αποστολής δεδομένων σε οποιοδήποτε third-party measurement software ή σύστημα. or system.

3. Group Overview
Περιλαμβάνεται μια νέα λειτουργία ‘Group Overview’ που επιτρέπει στο χρήστη να έχει πλήρη και σαφή εικόνα για το πώς οι αλλαγές σε παραμέτρους που αφορούν ένα γκρουπ επηρεάζουν και τα μεμονωμένα κανάλια. Κάθε κανάλι μπορεί να αποτελεί μέλος έως και σε 4 γκρουπ ταυτόχρονα και όλες οι πληροφορίες παρέχονται αναλυτικά στο χειριστή και μάλιστα με πολύ απλό και κατανοητό τρόπο. 

4. Dante failover implementation μέσω threshold επιλογής του χειριστή
Ο χειριστής μπορεί πλέον επιλέξει μεταξύ δυο διαφορετικών threshold sensibilities (High και Low) αναφορικά με την αποτυχία λειτουργίας του Dante.  

5.Tablet mode
Πλέον είναι εφικτή η αμφίδρομη επικοινωνία με το Outline Dashboard software μέσω VNC ή TeamViewer χρησιμοποιώντας iPad ή οποιοδήποτε tablet PC.

Περισσότερες πληροφορίες για τις νέες δυνατότητες του ‘Νεύτωνα’ θα σας δώσουν στην Megaevent που αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της Outline στη χώρα μας…

Επαφή
Megaevent

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση