Διαφήμιση
Τετάρτη, 22 Μάιος 2019 10:25

Presonus Digital Mixers: Hands-On στο Club Κύτταρο

Από την Athens Pro Audio, αντιπρόσωπο της Presonus στην Ελλάδα, λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση – πρόσκληση, για ένα ενδιαφέρον Live Event στο Club Κύτταρο τη Δευτέρα 27 Μαίου 2019, για τις ψηφιακές κονσόλες της Presonus…

Δελτίο τύπου - Athens Pro Audio
«Η Athens Pro Audio, αντιπρόσωπος της Presonus στην Ελλάδα, διοργανώνει στο Club Κύτταρο ένα πολύ ενδιαφέρον Live Event για τις ψηφιακές κονσόλες της Presonus.
Οι ψηφιακές κονσόλες της Presonus θεωρούνται από τον διεθνή τύπο και γνωστούς FOH ηχολήπτες οι καλύτερες κονσόλες στην κατηγορία τιμής τους, προσφέροντας καταπληκτικές δυνατότητες όπως, εξαιρετικούς προενισχυτές, μεγάλη δυναμική περιοχή, καθαρή και εύκολη επιφάνεια εργασίας, AVB συνδέσεις, AVB Stageboxes και monitor controllers για τους μουσικούς, σε ένα πλήρες σε δυνατότητες σύστημα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα ακόμα και από πολύ ακριβότερα συστήματα !

Δηλώστε συμμετοχή πατώντας εδώ και συμπληρώστε τα στοιχεία σας, καθώς και "Presonus Digital Mixers Hands-On Event" στα σχόλια.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να χειριστούν τις κονσόλες σε πραγματικές συνθήκες με ζωντανή μουσική από συγκροτήματα που θα παίξουν ειδικά για τις ανάγκες του Event. O Lee Boylan, Product specialist για τα προϊόντα της Presonus θα είναι παρών στην εκδήλωση για να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με τις δυνατότητες των ψηφιακών κονσολών της Presonus.

Στην εκδήλωση θα έχουμε την τιμή να έχουμε μαζί μας το το γρουπ του καταπληκτικού Σίμου Κοκαβέση, καθώς και τους εκρηκτικούς Vonavibe.
Ο Σίμος Κοκοβέσης κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ "Wild World" το 2011 και πρόσφατα το δεύτερο του με τίτλο "Breakthrough" (2018). Με έδρα την Αθήνα από το 1995, ο Σίμος είναι σημαντική προσωπικότητα της ελληνικής Blues-Rock σκηνής με το συγκρότημα Simos & Co. και συνεργάζεται τακτικά με τον Λουκά Σιδερά (ντράμερ των διεθνούς φήμης «Aphrodites Child», Νίκο Γιαννάτο (Πύξ Λάξ), Γιάννη Δρολάπα (Βαβούρα Band, Μουσικές Ταξιαρχίες), Στέλιο Βαμβακάρη (Ρεμπέτικα), Μαρίνα Σκιαδαρέση και άλλους - ενώ το καλοκαίρι πραγματοποιεί συναυλίες στη Σουηδία και τη Νορβηγία.

Οι Vonavibe είναι ένα heavy rock συγκρότημα από την Αθήνα, το οποίο δημιουργήθηκε το 2015.
Τον Οκτώβριο του 2015 οι Vonavibe κυκλοφόρησαν το E.P. με τίτλο VOL. I, που περιείχε τρία κομμάτια, σε παραγωγή των ιδίων.
Τρία χρόνια αργότερα η μπάντα κυκλοφόρησε το πρώτο της επίσημο single με τίτλο "Come Undone" μέσω της Panik Records. Το single ήταν επίσης το πρώτο music video του συγκροτήματος.
Έχουν επιτύχει αρκετές διακρίσεις, όπως την 1η θέση στο διαγωνισμό του Global Battle of the Bands καθώς και την 1η θέση στο Battle of the Bands που διοργάνωσε η Panik Records στην Ελλάδα, επιτυγχάνοντας έτσι την πρώτη τους συμφωνία με μεγάλη δισκογραφική εταιρεία. Δύο μήνες αργότερα η μπάντα κατέκτησε πάλι την 1η θέση στο διαγωνισμό συγκροτημάτων "Road to DesertFest", κερδίζοντας μια θέση στο DesertFest του 2018 στο Βερολίνο.
Αυτήν την περίοδο οι Vonavibe είναι στα τελικά στάδια παραγωγής του πρώτου full length album τους. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Θα σας περιμένουμε για μια πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα μουσική βραδιά!»

Δηλώστε Συμμετοχή ΕΔΩ…

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση