Διαφήμιση
Κυριακή, 03 Φεβρουάριος 2019 15:55

Νέο Point Source ηχείο από τη Meyer Sound

Η Meyer Sound θα έχει μεγαλύτερη παρουσίαση στη φετινή έκθεση ISE (στο Stand 1-M90) που ανοίγει τις πόρτες της την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου στο RAI του Αμστερνταμ.
Στα highlight του περιπτέρου της Meyer περιλαμβάνονται και νέα προϊόντα που θα πραγματοποιήσουν και το παγκόσμιο ντεμπούτο τους στα πλαίσια της έκθεσης ISE. Πρόκειται για ένα versatile IntelligentDC power supply (πρόκειται για το MPS-482HP, ένα 2κάναλο, half rack-space power supply with audio και 48V DC), για ένα νέο μέλος της σειράς UPQ loudspeaker series (πρόκειται για το μοντέλο UPQ-D3), καθώς και για ένα νέο point source ηχείο.

Το τελευταίο, θα αποτελεί ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο point-source που θα βασίζεται στις τεχνολογίες της φημισμένης οικογένειας line arrays LEO.
Ετσι, σύμφωνα με τη Meyer το νέο ηχειο θα περιλαμβάνει νέο driver, νέους ενισχυτές και on-board processing, περιστρεφόμενη κόρνα, πρωτοποριακές δυνατότητες rigging και συνολικά υψηλές επιδόσεις όσον αφορά την αναλογία ισχύος / μεγέθους / βάρους.

Το συγκεκριμένο ηχείο θα είναι διαθέσιμο για ακροάσεις στο Amsterdam Hilton στις 5 και 6 Φεβρουαρίου, οι οποίες θα λαμβάνουν χώρα ανά ώρα και θα περιλαμβάνουν και Live performance.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Audigys…

Επαφή
Audigys

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση