Διαφήμιση
Τρίτη, 12 Σεπτέμβριος 2017 12:59

Επετειακή IBC 2017 – 50 Χρόνια Broadcasting Rules

Η έκθεση IBC ήταν ανέκαθεν ένας από τους πιο καυτούς εκθεσιακούς προορισμούς. Μια έκθεση απόλυτα εξειδικευμένη (broadcasting) η οποία αναδεικνύει και σηματοδοτεί όλες τις εξελίξεις του σύγχρονου κλάδου του broadcasting σε όλα του τα επίπεδα (ενδεικτικές είναι οι συμμετοχές εταιριών όπως η IBM, Google, Amazon, Verizon, Adobe, Cisco, Akamai και δεκάδων άλλων αντίστοιχων πολυεθνικών, πέραν των γνωστών broadcasting κολοσών και όλων των υπόλοιπων γνωστών και σημαντικών εταιριών του κλάδου). 

Με δεδομένες τις τεχνολογικές και media-κες εξελίξεις στο χώρο του broadcasting, αλλά και το ότι το περιεχόμενο και τα παράλληλα event και τα συνέδρια θα είναι περισσότερα από ποτέ, η φετινή IBC 2017 θα εκτείνεται σε 15 Halls στο RAI του Αμστερνταμ και θα περιλαμβάνει περισσότερους από 1.700 εκθέτες, με τους διοργανωτές να αναμένουν ρεκόρ επισκεπτών.

Στα πλαίσια της έκθεσης (όπως είπαμε η φετεινή είναι επετειακή καθώς γιορτάζει τα 50 χρόνια της) θα πραγματοποιηθούν ως είθισται πολλά και ενδιαφέροντα συνέδρια σε διάστημα 5 ημερών (14-18 Σεπτεμβρίου) στα οποία θα συμμετέχουν περισσότεροι από 400 world class ομιλητές,  το αναλυτικό πρόγραμμα των οποίων μπορείτε να βρείτε εδώ, ενώ παράλληλα θα τιμηθεί με το International Honour of Excellence η Dolby Laboratories.

Eιδική μνεία αξίζει και το Startup forum με τη συμμετοχή μεγάλων μιντιακών κολοσσών οι οποίες ως συνήθως αναζητούν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και ιδέες.
Αλλα highlights της IBC 2017 είναι η Future Zone, το Future Reality Theater, η Big Screen, το Broadcast Academy, το Launch Pad με τα πρωτοποριακά νέα εκθέματα και τεχνολογίες σε ειδικό χώρο της έκθεσης και φυσικά τα IBC Awards 

Περισσότερα για την έκθεση IBC 2017 θα βρείτε εδώ

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση