Διαφήμιση
Τετάρτη, 14 Ιούνιος 2017 12:55

Infocomm 2017: Ανοίγει σήμερα τις πόρτες της

Οι διοργανωτές της Infocomm 2017 (14-16 Ιουνίου 2017, Ορλάντο, Florida) κάνουν λόγω για μια από τις πιο επιτυχμένες εκθέσεις όλων των εποχών με βάση τις συμμετοχές και τα registration, αλλά και τα εκατοντάδες νέα προϊόντα που θα κάνουν ντεμπούτο στην έκθεση από πάρα πολλούς κατασκευαστές. Αυτό το τελευταίο (το ντεμπούτο νέων προϊόντων) αποτελεί κι ένα ιδιαίτερα κρίσιμο βαρόμετρο για μια έκθεση, κάτι που σημαίνει ότι η ημερομηνία τέλεσής της έχει μπεί εδώ και καιρό στο καλεντάρι των κατασκευαστών που προσπαθούν να έχουν έτοιμα τα νέα τους προϊόντα της συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Για όσους δεν το γνωρίζουν η Infocomm (η ‘μαμά’ της ευρωπαϊκής ISE του Αμστερνταμ) έχει βαριά ‘φανέλα’ καθώς πραγματοποίται ανελιπώς από το 1939 μέχρι σήμερα, ενώ περιλαμβάνει περισσότερα από 5.000 ενεργά μέλη (κατασκευαστές, systems integrators, dealers and distributors, independent consultants, programmers, rental and staging companies, end users και multimedia professionals από 80 χώρες). Επίσης στα πλαίσια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν σημαντικά συνέδρια, παρουσιάσεις, σεμινάρια και demos.

Το aLive μπαίνει από σήμερα σε ρυθμούς Infocomm  2017 ξεκινώντας την παρουσίαση των σημαντικότερων νέων προϊόντων που θα παρουσιάσουν οι εταιρίες στο Ορλάντο το προσεχές 3ήμερο…
Stay tuned…

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση