Διαφήμιση
Κυριακή, 09 Απρίλιος 2017 22:21

L-ISA, Syva, P1 από την L-Acoustics

H L-Acoustics μας είχε συνηθίσει έως τώρα σε αρκετά μίνιμαλ μεν, εντυπωσιακά δε, περίπτερα στις εκθέσεις της Φρανκφούρτης, όμως συνήθως δεν υπήρχε κάποιο κεντρικό concept για το ευρύ κοινό, παρά μόνο για τους συνεργάτες της (αντιπροσώπους, δίκτυο, rental εταιρίες κλπ).

Φέτος η εταιρία αποφάσισε να παρουσιάσει αναλυτικά τα νέα προϊόντα και τις νέες τεχνολογίες της στην έκθεση Prolight + Sound 2017, εξ’ ου και διοργάνωσε επαναλαμβανόμενες ανοικτές παρουσιάσεις στο περίπτερό της (προϋπέθεταν registration) για το νέο της segment source σύστημα Syva, το νέο της επεξεργαστή P1 Networked Digital Audio Processor που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του εδώ στη Φρανκφούρτη, ενώ βεβαίως το πρόγραμμα περιελάμβανε και παρουσιάσεις της νέας τεχνολογίας L-ISA immersive sound solutions, στην οποία έχει επενδύσει πολλά η Γαλλική εταιρία. Το L-ISA προσφέρει ένα πλήρες multichannel sound design για live εφαρμογές και για playback σε οικιακό περιβάλλον, marine και public environments κλπ. Μπείτε στον ειδικό, ανεξάρτητο διαδικτυακό τόπο του L-ISA προκειμένου να κατανοήσετε τις βασικές αρχές της νέας τεχνολογίας.

Οσον αφορά το σύστημα Syva οι πληροφορίες που συλλέξαμε από τα στελέχη της Γαλλικής εταιρίας, κάνουν λόγο για πληθώρα προπαραγγελιών απ’ όλο τον κόσμο, μεγαλύτερες του αναμενόμενου…

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της L-Acoustics θα σας δώσουν στην εταιρία Omikron Electronics…

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση