Διαφήμιση
Πέμπτη, 29 Σεπτέμβριος 2016 15:14

Home Studio Open Day από την Athens Pro Audio

Από την εταιρία Athens Pro Audio λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με το Home Studio Open Day που διοργανώνει αυτό το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στους χώρους του Στούντιο Athens Mastering…

Δελτίο τύπου - Athens Pro Audio
«Η εταιρεία Athens Pro Audio σας προσκαλεί το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016 σε ένα HOME STUDIO OPEN DAY στο Στούντιο Athens Mastering απο τις 12:00 έως τις 18:00 το απόγευμα, για να ζήσουμε μαζί την απόλυτη home studio και music production εμπειρία!  
Κατα την διάρκεια της ημέρας, θα έχετε την ευκαιρία να ηχογραφήσετε και να δοκιμάσετε επαγγελματικό studio εξοπλισμό στις αίθουσες του Athens Mastering. 
Hχογραφήστε με τα καλύτερα μικρόφωνα της Blue, ακούστε τα περίφημα studio monitor της Focal και δοκιμάστε τα πιο επαναστατικά midi keyboards της αγοράς, Nektar! Γνωρίστε τις νέες καταπληκτικές σε δυνατότητες κάρτες ήχου της iConnectivity αλλά και τα προσιτά ηχεία monitor της Prodipe. Γνωρίστε επίσης τα προιόντα ακουστικής βελτίωσης Acousonics!

Η ημέρα όμως δέν τελειώνει εκεί... 
Δύο παρουσιάσεις με θέματα "Δημιούργησε το απόλυτο στούντιο στο σπίτι σου" και "Τεχνικές Μixing & Mastering", θα παρουσιαστούν απο τoν Αρη Λουμάκη των REC και τον Χρίστο Χατζηστάμου (ATHENS MASTERING)
Επίσης, θα έχετε την δυνατότητα να μιλήστε με τους πωλητές μας, μουσικούς και ηχολήπτες, ώστε να σας προτείνουν τις βέλτιστες λύσεις για τις ηχητικές σας αναζητήσεις.
Δηλώστε συμμετοχή και ταυτόχρονα μπαίνετε στήν κλήρωση για να κερδίσετε ένα μικρόφωνο Blue Spark!!
Για όποια απορία ή για την συμμετοχή σας στο OPEN DAY, μπορείτε επίσης να καλέσετε στο 210-3301031 ή να μας στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. με θέμα OPEN DAY.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

1. Home Studio Open Day 12:00 -18:00 
12:00 -18:00 θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε και να ακούσετε διαφορετικά monitor, μικρόφωνα, midi keyboards κια να συζητήσετε για τις ανάγκες σας με τους ειδικούς μας. 

2. Home Studio και Music Production , απο το όνειρο στην πραγματικότητα
Ο Άρης Λουμάκης των REC θα μοιραστεί μαζί μας τις εμπειρίες του για την δημιουργία home studio, για τις μουσικές παραγωγές, το marketing και την προώθηση της μουσικής παραγωγής , τις δυσκολίες και τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος για να κάνει το όνειρο πραγματικότητα.

3. Recording - Mixing tips 16:00-16:30
Ο Χρίστος Χατζηστάμου έχει στο ενεργητικό του πάνω απο 5000 δίσκους mastering. Στην παρουσίαση του, θα εξηγήσει τι είναι τα στοιχεία που καθορίζουν μια εξαιρετική παραγωγή και μίξη και πως αυτά μπορούν να υλοποιηθούν σε ένα σύγχρονο Home Studio. 

Επίσης θα μπορέσετε να μιλήστε με τους πωλητές μας, μουσικούς και ηχολήπτες, ώστε να σας προτείνουν τις βέλτιστες λύσεις για τις ηχητικές σας αναζητήσεις.
Θα σας περιμένουμε..»

Επαφή
Athens Pro Audio

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση