Διαφήμιση
Τετάρτη, 01 Ιούνιος 2016 12:02

H Rackeys στη Μusic World Expo

Η εταιρία Rackeys γιορτάζοντας τα 30 χρόνια ενεργής παρουσίας στο χώρο του A/V συμμετέχει στην έκθεση Μusic World Expo. Κατά την διάρκεια του τριημέρου της έκθεσης η εταιρία παρουσίασε όλα τα καινούργια προϊόντα ήχου της LD SYSTEMS, τα νέα προϊόντα της CAMEO και τα stand της GRAVITY.
Οσον αφορά την LD, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το φορητό σύστημα array CURV 500, το καινούργιο MAUI 5 της φιλοσοφίας portable column PA SYSTEMS αλλά και όλης της ήδη γνωστής σειράς MAUI, του DAVE 8 XS που αποτελεί ένα από τα πιο ολοκληρωμένα multimedia συστήματα, το ROAD JACK ένα ιδιαίτερα ευέλικτο φορητό σύστημα ηχείου με ενισχυτή, mixer, Bluetooth σύνδεση και το σημαντικότερο μπαταρία που του παρέχει αυτονομία λειτουργίας 20 ωρών. Παρουσιάστηκε επίσης η σειρά ηχείων CONTRACTOR, τοίχου και οροφής, για επαγγελματικές εγκαταστάσεις, καθώς και οι μηχανές signal processing που ξεχωρίζουν για τις προσιτές τους τιμές και βέβαια τα ιδιαίτερα γνωστά ασύρματα συστήματα μικροφώνων και in ear monitors.

Οσον αφορά το φωτισμό, παρουσιάστηκε το μεγαλύτερο τμήμα της γκάμας τη CAMEO,  όπως η κινούμενη LED κεφαλή  AUROBEAM 150 με απεριόριστη κίνηση pan & tilt και pixel mapping, η mini LED κινούμενη spot κεφαλή NANOBEAM η οποία υποστηρίζει λειτουργία με ir τηλεχειριστήριο, τα HYDRABEAM 300 & 400 που είναι σετ τριών και τεσσάρων, mini κινούμενων κεφαλών beam, η τεράστια γκάμα LED PARS & LED BARS, η νέα σειρά των RGB LASERS με ισχύ εξόδου 1000 Mw, το THUNDERWASH με τριπλή χρήση ως strobe, blinder & wash light, το OCTAFLY που αποτελεί ένα φωτιστικό σάρωσης με πολλή γρήγορη κίνηση στις δύο τετράφωτες μπάρες του και φυσικά το HAZER  1500 με microprocessor control.

Παρουσιάστηκε επίσης η καινούργια πλήρης σειρά των stands της GRAVITY που εκτός από υψηλό λόγο τιμής απόδοσης περιλαμβάνει και το σύστημα ομαδοποίησης με τα σετ χρωματικών δακτυλίων που τα καθιστά άμεσα αναγνωρίσιμα ανάμεσα σε πολλά άλλα ομοειδή προϊόντα.

Τέλος, η RACKEYS επικοινώνησε και εμπράκτως στα πλαίσια της έκθεσης, το τμήμα οργάνωσης εκδηλώσεων που διαθέτει με τον αρκετά μεγάλο και εξειδικευμένο εξοπλισμό της.
Στο περίπτερο της εταιρίας εμφανίστηκε σε ένα ενδιαφέρον gig με τα LD Curv 500 ο Teo Theodoridis, ενώ το dj booth των Rackeys Avl ανέλαβε ο George Tsardoulias με ένα δυνατό dj set σε House, Nu Disco & Funky vibes.

Επαφή
RACKEYS

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση