Διαφήμιση
Δευτέρα, 30 Μάιος 2016 12:23

Η IMA Audio Lighting στη Music World Expo

Από την εταιρία IMA Audio Lighting λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με την παρουσία της εταιρίας στην έκθεση Music World Expo στο Ζάππειο Μέγαρο…

Δελτίο τύπου - IMA Audio Lighting
«Στην έκθεση Music World Expo 2016 είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τη NEXO το STM line array M28, ένα σύστημα που πέρα από την απαράμιλλη απόδοση που η ΝΕΧΟ μας έχει συνηθίσει, διακρίνεται επίσης για την υψηλή του ευελιξία δίνοντας στον επαγγελματία ένα εργαλείο ικανό να καλύψει οποιοδήποτε event, από το μικρό Live έως τις συναυλίες. Αίσθηση προκάλεσαν και τα νέα ηχεία της NEXO ID24! Ένα compact ηχείο με περιστρεφόμενη χοάνη και εξαιρετική ευκρίνεια. Τέλος, από τη NEXO είχαμε την παρουσίαση του πολυαναμενόμενου DTD controller με δυνατότητες όπως παραμετρικό eq, compression, delay κλπ.

Επίσης, εκθέσαμε τα νέα πρωτοποριακά LED CMY Spot Varyscan P7 και Beamspot Varyscan P4 της JB Lighting. Το P7 με απίστευτη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας του LED των 270W, που προσφέρει τη φωτεινότητα λαμπτήρα εκκένωσης 700W. Η συγκεκριμένη κινούμενη κεφαλή οφείλει αυτή την τεράστια απόδοση φωτός κυρίως στα εξαιρετικά οπτικά στοιχεία που διαθέτει, αλλά και στην υψηλής τεχνολογίας ψύξη της. Το P4 με λάμπα HRT280 ξεχωρίζει για την τετραπλή τελειότητά του δεδομένου ότι ενσωματώνει ένα τέλειο beam, ένα τέλειο spot, τέλεια λειτουργικότητα, και τέλειο μέγεθος. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το περίπτερο μας τα καθιερωμένα προϊόντα value for money της Β3, ηχεία και ενισχυτές».

Επαφή
IMA Audio Lighting

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση